Social media

Social media is populair en die populariteit neemt nog elke dag toe. Steeds meer mensen maken dagelijks gebruik van diverse social media en dit maakt het des te aantrekkelijk voor bedrijven om via social media kanalen te investeren. Vooral Facebook, LinkedIn, Instagram en Twitter worden veel gebruikt door bedrijven, maar ook YouTube en Pinterest zijn bekende kanalen. Social media is de perfecte manier om jouw bedrijf op een persoonlijke manier onder de aandacht te brengen bij jouw doelgroep.

Welke social media passen bij jouw organisatie?

Elk bedrijf is anders en ook de manier van communiceren verschilt natuurlijk per organisatie. Niet elk sociaal netwerk is geschikt voor elk bedrijf. LinkedIn is bijvoorbeeld geschikt voor business to business organisaties, en lokale ondernemers doen het goed op Facebook. Ook meer doen op social media? Moddit stelt samen met jou een social mediastrategie op om online doelen te bereiken. Van meer volgers tot een hogere betrokkenheid en van meer conversies tot meer naamsbekendheid. Wij gaan graag samen met jou aan de slag om social media effectief in te zetten voor jouw organisatie.

Nogmaals bedankt voor de training gisteren! Heb gelijk de agenda erbij gepakt en verschillende dingen ingepland 👌🏻

Netwerkgroep Twente

In gesprek met je doelgroep

Social media is bij uitstek het medium om in gesprek te gaan met je klanten. Niet alleen door actuele updates te communiceren, maar ook door persoonlijke conversaties te voeren. Het is mogelijk om snel te reageren op vragen en opmerkingen van klanten, en de drempel om contact met je organisatie te leggen is via social media vaak net wat lager. Contact leggen, informatie delen en in beeld blijven bij je doelgroep. Daar gaat het om! Wij denken graag met je mee om jouw doelgroep op de juiste manier te benaderen. Van ludieke ‘like-en-win-acties’ tot gericht adverteren.

Social Media

Ook aan de slag met social media?

Wil je ook aan de slag met social media voor jouw organisatie? De online marketeers van Moddit helpen je graag met de juiste strategie, training en content die aansluit bij jouw doelgroep.

Neem contact op

Onze social media klanten

Voor deze klanten werken wij aan het juist inzetten van social media.

Meer informatie over social media?

Wil jij social media succesvol inzetten om doelen te bereiken? Dan helpen we jou daar graag bij! Geef je contactgegevens door en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Ook het verschil maken?

Anderen bekeken ook: Facebook adverteren, Remarketing, SEO, SEA

Samen het verschil maken?

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×