Open/close menu Menu

Moddit valt in de prijzen met innovatief webdesign voor Safretti

We ontkurken nog net geen fles champagne, maar het is zeker weer een goede reden voor taart. Voor de website Safretti ontvingen we van de online wedstrijdorganisatie Awwwards het certificaat Honorable Mention en vervolgens onderscheidden ze ons met de Mobile Excellence Badge. En dat is niet het enige professionele platform dat onze unieke webdesign en -ontwikkeling voor deze klant opmerkt. Met trots mogen we ook het certificaat STAR, uitgereikt door CSS Winner, aan onze prijzenkast toevoegen.

Safretti

Nieuwe website met high-end uitstraling

1

De haardenverkoper Safretti nam, vanuit onze samenwerking met strategie en designbureau BJVH, begin dit jaar contact met ons op. De hulpvraag was een nieuwe website die hun beide haardsoorten Bio-ethanol en Magic Fire, die tot dan toe op twee aparte websites stonden, samen presenteert. De website moest een high-end uitstraling krijgen, aansluitend op de exclusieve designs van hun sfeerhaarden. Met het volste vertrouwen in onze specialisten gaf Safretti Moddit volledig de vrije hand.

Safretti

Bekroning op het werk

Nieuwsgierig naar de beoordeling stuurde Moddit de website van Safretti in bij Awwwards. De hoopvolle verwachtingen werden enkele weken later zeer positief beantwoord. De vakjury geeft websites een score tussen 0 en 100 in de categorieën design, usability, creativity en content. Het innovatieve en stijlvolle webdesign van Safretti viel bij hen duidelijk in de smaak en mocht rekenen op een gemiddelde van 77 punten. Bekijk hier de volledige score.

Bij CSS Winner, een platform dat innovatieve websites, designers, developers en agencies beoordeelt en promoot, letten ze met name op de categorieën design, usability, functionality en content. Hierop scoorde Safretti gemiddeld een 7,5, wat ze beoordelen als ‘exceptional website’ en belonen met het certificaat STAR. We zijn trots op het resultaat, de klant is meer dan tevreden en de positieve beoordelingen zijn een mooie bekroning op ons werk, én zeker ook een goede motivatie om te blijven scoren.

Trots op de Awards

Ha Simon, dat is inderdaad leuk nieuws!! Geeft een nog beter beeld van het resultaat dat we behaald hebben!! Goed gedaan Moddit!!👍👍 Patrick van den Berg Directeur Safretti
  • Honorable mention - Awwwards.com
  • Mobile Excellence - Awwwards.com
  • CSS Star Winner - CSSwinner
Bekijk de website van Safretti

Meer informatie over Safretti?

Sean Doldersum
Sean Doldersum Development
Simon Hogenkamp
Simon Hogenkamp Mede-eigenaar
Moddit Instagram Swipe up verdwenen Laurens website live
Vraag vrijblijvend een expert review aan!
Heb jij het idee dat het online scoringsvermogen van jouw bedrijf beter kan? Vraag een audit aan!
Vraag een expert review aan