Open/close menu Menu

Nieuwe look & feel voor CO-Ingenieurs

Marco en Peter, de eigenaren van CO-Ingenieurs, schakelden ons in voor de realisatie van een nieuwe online smoel. Met hun wervings- en selectiebureau vormen zij de schakel tussen talentvolle werkzoekenden en toonaangevende bedrijven in de technische industrie. En met succes. Alleen was dat nog niet wat hun website ook uitstraalde.

Moddit CO-ingenieurs nieuwe website

Passend personeel op de juiste plek

De look & feel van hun voormalige website kwam niet overeen met hun gepassioneerde werkwijze en de specialistische kennis die ze in huis hebben. CO-Ingenieurs is een partij die zowel vele carrières een boost heeft gegeven, als klanten aan passend personeel heeft geholpen. Marco en Peter wilden deze successen en hun authentieke werkwijze beter naar buiten toe uitdragen. Met als doel ook online te gaan scoren en zo de stijgende lijn in geslaagde matches voort te zetten.

Waar zij zich dagelijks bezighouden met het realiseren van de ambities van hun kandidaten, was het nu aan ons om hun online ambities waar te maken. Wij ontwikkelden voor hen een volledig nieuwe website. Met een nieuw design, nieuwe foto’s, succesverhalen, een koppeling met het vacaturesysteem Carerix en een overzichtelijke presentatie van hun klanten. In gesprek met zowel de eigenaren als de (voormalig) werkzoekenden leerden we het bedrijf steeds beter kennen en wisten we de juiste toon voor de content op de website te vinden. 

Het resultaat is een informatief, strak vormgegeven en gebruiksvriendelijk online visitekaartje. Hiermee weten ze zowel potentiële nieuwe kandidaten als klanten te overtuigen contact op te nemen voor een kennismakingsgesprek. De eerste en belangrijkste stap, waaruit voor alle partijen vele mooie vervolgstappen kunnen voortkomen. 

Ook online scoren?

Wil je ook een nieuwe website waarmee je effectief jouw doelgroep bereikt? We bouwen ‘m graag voor je én regelen alle online marketing erbij, zodat je goed vindbaar en zichtbaar bent.


Neem direct contact met ons op

Sjoerd van der Hulst
Sjoerd van der Hulst Mede-eigenaar
Simon Hogenkamp
Simon Hogenkamp Mede-eigenaar
Moddit Instagram Swipe up verdwenen Laurens website live
Vraag vrijblijvend een expert review aan!
Heb jij het idee dat het online scoringsvermogen van jouw bedrijf beter kan? Vraag een audit aan!
Vraag een expert review aan