Open/close menu Menu

Nieuw beveiligingsconcept Moonlight gelanceerd

Een veilige woon- en werkomgeving, wie vindt dat nou niet belangrijk? Vanuit zijn werk als projectleider in het familiebedrijf Vleugels Beveiliging kreeg Michael Vleugels de behoefte om zelf ook een onderneming in de beveiligingsbranche op te zetten. Met een duidelijk doel, maar vooral ook veel ruimte om mee te denken over het concept klopte hij aan bij Moddit. Na een uitgebreid voortraject met veel brainstormsessies over de positionering, branding en de naam kwamen we op het nieuwe beveiligingsconcept ‘Moonlight’.

Maak kennis met Moonlight Jouw huis altijd veilig

Van idee tot concept

Waar het mee begon

Het begon allemaal met een idee: het simpel en snel realiseren van een veilige en onbezorgde woonomgeving. Iedereen wil comfortabel en veilig wonen, maar dit wordt steeds complexer. De oplossing? Een volledig draadloos beveiligingssysteem op maat ondersteund door een betrouwbaar en persoonlijk merk met een frisse uitstraling. Ontzorgen en gemak zijn belangrijke pijlers van Moonlight. Dit merk is er voor de mensen die het goed geregeld willen hebben en dat graag overlaten aan een betrouwbaar en ervaren bedrijf.

Brainstormen en kiezen

Het resultaat

Om het idee te vertalen naar een goed concept hebben we verschillende interne brainstormsessies georganiseerd. Hierin hebben we met onze specialisten nagedacht over onder andere een naam en een pakkende pay-off. Ook de pijlers van het nieuwe merk, de branding en de positioneringsstrategie kwamen aan bod. We hebben een complete huisstijl bedacht en uitgewerkt. Uiteindelijk werd er unaniem gekozen voor ‘Moonlight: jouw huis altijd veilig’. Eén ding is zeker: wij zijn over the moon met de geboorte van dit nieuwe merk.

Gemak
Kwaliteit
home-user Persoonlijk

Scherpe positionering

Samen met Michael hebben we de uitgangspunten van Moonlight gekozen: gemak, kwaliteit en persoonlijk. Bij de introductie van het nieuwe merk komt natuurlijk een scherpe positionering kijken. Een positionering die past bij Moonlight en de behoeften van de doelgroep. Als veiligheidsspecialist met 20 jaar ervaring zorgt Moonlight voor een veilige woonomgeving. Met een zeer hoogwaardig beveiligingssysteem afgestemd op de persoonlijke situatie van de klant, is kwaliteit gegarandeerd. Het contact met Moonlight is altijd persoonlijk en laagdrempelig, wel zo fijn als het om veiligheid gaat. Zo kunnen klanten met een gerust hart genieten van de dingen die er toe doen. Nu is het aan ons om deze boodschap over te brengen!

 

 

 

Succesverhaal | Moonlight

Goede branding

Bij een nieuw merk hoort een mooie en pakkende uitstraling, iets wat je onze visual designers geen twee keer hoeft te vragen. Bij dit project hoefden ze zich zeker niet in te houden en ze zijn meteen vol enthousiasme aan de slag te gaan. Van merknaam tot logo en van verpakkingsmateriaal tot de kleding van medewerkers: alles werd tot in de puntjes uitgewerkt. Met als resultaat een merkbeleving die op alle kanalen, zowel online als offline, perfect op elkaar is afgestemd.

Passende website

Die perfecte merkbeleving is uiteraard terug te zien op de Moonlight website. Om de website te laten sprankelen hebben we speciaal voor Moonlight een fotoshoot georganiseerd. Voor deze fotoshoot hebben we een storyboard uitgewerkt zodat we de ideale plaatjes konden schieten. We hebben de mooiste locatie gehuurd, modellen ingezet en van ‘s ochtends vroeg tot ‘s avonds laat geshoot. Het resultaat: sprekende beelden zowel bij daglicht als in het donker. De perfecte mix voor een schitterende website.

Succesverhaal | Moonlight

De nieuwe website past helemaal in het Moonlight concept: gemakkelijk en persoonlijk. Samen hebben we een site ontwikkeld waar zowel nieuwe als bestaande klanten worden bediend. Van productinformatie tot inspiratieartikelen en van het inplannen van adviesgesprekken tot het inloggen in de ‘Mijn Moonlight omgeving’, op de nieuwe website is alles mogelijk.

Configurator op maat

Omdat iedere woonsituatie anders is wordt bij elke bestelling maatwerk geleverd. Klanten kunnen kiezen uit een standaard beveiligingspakket of het eenvoudig zelf samenstellen van een complete veiligheidsinstallatie. Voor deze laatste optie hebben onze developers in de Moonlight webshop een configurator op maat gebouwd. Met deze unieke configurator kan Moonlight gemakkelijk en snel een passend totaalpakket bieden aan klanten. Op basis van de woon- en leefsituatie van de klant en de wensen op het gebied van veiligheid, creëert de configurator in een aantal gemakkelijke stappen een persoonlijk risicoprofiel. Hier wordt een veiligheidspakket inclusief offerte op maat aan gekoppeld. In een gratis adviesgesprek worden de mogelijke opties vervolgens besproken. Met deze configurator draagt Moonlight haar persoonlijke, gemakkelijke en kwalitatief hoogwaardige concept uit.

Tijd om te groeien

We hebben met succes een mooi nieuw concept gelanceerd en de eerste stappen in de marketingstrategie zijn gezet. Nu is het tijd om samen online te gaan groeien!

 

Wil jij ook graag online scoren met een tof totaalconcept? Neem contact met ons op! We zijn benieuwd naar jouw idee. Sky is the limit!


Ook een gaaf concept net als Moonlight?

Contact opnemen
Roos Bode
Roos Bode Digital marketing
Simon Hogenkamp
Simon Hogenkamp Mede-eigenaar
Sjoerd van der Hulst
Sjoerd van der Hulst Mede-eigenaar
Moddit Instagram Swipe up verdwenen Laurens website live
Vraag vrijblijvend een expert review aan!
Heb jij het idee dat het online scoringsvermogen van jouw bedrijf beter kan? Vraag een audit aan!
Vraag een expert review aan