Open/close menu Menu

Online fietsbeleving voor Herman Beleef Fietsen

“It’s all about the journey” is de gedachte van fietsspecialist Herman Beleef Fietsen. De journey van hun klanten begint vaak online, daarom vroegen zij om een website die perfect aansluit bij de hoogstaande kwaliteit die ze leveren.

Zo gezegd, zo gedaan. We ontwikkelden een nieuwe website met maatwerk e-commerce-oplossing en realtime voorraadbeheer, met een krachtige uitstraling en optimale performance. Het resultaat? Een zeer tevreden klant die hiermee online zeker gaat scoren.

Ervaar de beleving van de fiets

Herman Beleef Fietsen is dé plek waar je de beleving van de fietsen ervaart. Niet alleen in de winkel, maar zeker ook online. Door de site in te richten met mooie beelden van de medewerkers, werkplaats en winkel, die grenst aan een van de mooiste mountainbikeroutes, voel je de beleving door de gehele website heen.

Toekomst

Om ervoor te zorgen dat Herman Beleef Fietsen blijft groeien, zullen wij ervoor zorgen dat ze ook in de toekomst goed vindbaar blijven door het optimaliseren van zoekwoorden en het adverteren in zoekmachines. 

Herman Beleef Fietsen | Website
Judith Oelen-van Soest
Geschreven door: Judith Oelen-van Soest
Contact met Judith

Ook online scoren?

Gert-Jan Bosman
Gert-Jan Bosman Digital marketing
Simon Hogenkamp
Simon Hogenkamp Mede-eigenaar
Moddit Instagram Swipe up verdwenen Laurens website live
Vraag vrijblijvend een expert review aan!
Heb jij het idee dat het online scoringsvermogen van jouw bedrijf beter kan? Vraag een audit aan!
Vraag een expert review aan