Open/close menu Menu

Digitale strategie voor online succes

De marketingstrategie van je bedrijf is als de fundering van je huis. Voordat we gaan bouwen, gaan we eerst met elkaar om tafel om je doelstellingen te bepalen en je positionering vast te leggen. Vanuit een concreet plan kunnen we samen aan de slag met het creëren van online succes.

Strategie

Doelstellingen

Successen op lange en korte termijn

Wanneer je bij ons naar binnen loopt, heb je de eerste stap naar succes al gezet. We kijken naar jouw stip op de horizon, welke route leidt daar naartoe en welke successen wil je onderweg al boeken? Doelstellingen stellen we volgens de ‘old school’ SMART-methode op, voor een concreet en meetbaar resultaat.

Positionering

Jouw unieke kernwaarden

Jij hebt een doel en wij stippelen de route uit. Maar daarvoor moeten wij wel precies weten waarmee we op pad gaan en in welke omgeving we ons bevinden. Wees voorbereid en verwacht een vragenvuur, want in enkele sessies willen we alles te weten komen om de unieke kernwaarden van jouw organisatie te achterhalen.

Doelgroepen

Wie is je klant?

Om je boodschap gericht te verspreiden moet je eerst de doelgroep scherp in het vizier hebben. Wie is je klant en waar heeft hij behoefte aan? We onderzoeken de relevante doelgroepen en segmenten om je product of dienst op de juiste manier, in de juiste tone-of-voice en op de juiste kanalen aan te bieden.

Waardepropositie

Jouw onderscheidend vermogen

What makes you, you? Waarmee onderscheid jij je? Welke behoefte vervul je? Welke waarde voeg jij toe? We zetten een lekkere bak koffie en gaan samen om tafel om deze vragen te beantwoorden. Hiervoor kijken we kritisch naar de organisatie, de bedrijfsprocessen en het product- en/of dienstenaanbod.

 

Customer Journey

Hoe reist je klant?

Zodra we jouw potentiële klant in beeld hebben, volgen we hem op het pad dat hij bewandelt op weg naar jouw product of dienst. We markeren de (online) touchpoints en kanalen, waar hij in aanraking komt met jouw bedrijf, en lossen de struikelblokken voor hem op. Onderweg verleiden we hem met passende content. 

 

Online marketingstrategie

De perfecte middelmix

Voor de uitvoering van de strategie gebruiken we een passende mix van marketingmiddelen. Hier houden we constant zicht op de resultaten en de ontwikkelingen in de markt. We blijven bijsturen aan de hand van relevante KPI’s (Key Performance Indicators) waarmee we jouw bedrijf laten scoren. 

Strategie
  • Met onze strategie zetten we een stevig fundament neer
  • Verwacht een vragenvuur, want we willen je bedrijf tot de kern leren kennen
  • Van merkpositionering tot de klantreis we zoeken alles tot op de bodem uit
  • Geen dikke boekwerken met dure woorden, maar een doelgericht plan met een praktische aanpak
Een keertje kennismaken?

Misschien heb je al een basis voor je strategie staan, maar mag daar wel even een frisse wind doorheen. We hebben alle specialisten met een schat aan kennis in huis die de boel graag een beetje opschudden. De doelstellingen kunnen ons niet ambitieus genoeg zijn.


Simon Hogenkamp
Simon Hogenkamp Mede-eigenaar
Sjoerd van der Hulst
Sjoerd van der Hulst Mede-eigenaar
Erik Kobes
Erik Kobes Strateeg Digital Marketing
Moddit Instagram Swipe up verdwenen Laurens website live
Vraag vrijblijvend een expert review aan!
Heb jij het idee dat het online scoringsvermogen van jouw bedrijf beter kan? Vraag een audit aan!
Vraag een expert review aan