Techniek

Focus op de eindgebruiker
Bij Moddit ontwikkelen we websites, webapplicaties, portals en e-commerce oplossingen die interacties tussen onze klanten en hun doelgroepen optimaliseren. De eindgebruiker staat continu centraal in onze functionele ontwerpen. Kwaliteit, veiligheid en een optimale gebruikerservaring zijn altijd top of mind.

Eenvoudig en toekomstbestendig
Wij zorgen dat uw website, tool of app eenvoudig zelf te beheren is. De systemen zijn flexibel en eenvoudig uit te breiden. Toch vragen, problemen of onduidelijkheden? Ons technische team staat snel klaar voor extra service en support.

Ook het verschil maken?

WordPress

Wij kiezen bewust voor open source systemen. In de open-source community wordt continu kennis gedeeld met anderen. Dit maakt dat onze kwalitatief hoogwaardige eindproducten altijd up to date zijn volgens de de meest geavanceerde functionaliteiten en trends.

Systeemkoppelingen

Databasekoppelingen met probleemloze interactie. Wij zorgen ervoor dat uw website moeiteloos communiceert met andere systemen die uw organisatie gebruikt, zoals een boekhoudprogramma, online voorraad, betaalpartner of CRM. 


WooCommerce

Online ook gebruiken om producten verkopen? Voor het ontwikkelen van webshops gebruiken we het open source systeem WooCommerce. Betrouwbaar en innovatief voor maximale resultaten met uw webshop.

Innovatieve techniek als basis

Slimme techniek legt de basis voor een soepele interactie met de eindgebruiker. Razendsnelle websites, gebruiksvriendelijke tools en probleemloze interactie met diverse systemen. Wij hebben de hosting in eigen beheer met betrouwbare partners en backups.

Neem contact op

Relevante projecten

Samen het verschil maken?

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×