Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Zoekmachine optimalisatie (SEO) zorgt ervoor dat je website beter gevonden wordt door zoekmachines als Google en Bing als gebruikers zoeken naar jouw diensten/producten. Je website komt dus hogerop in de Google-lijsten, zodat je doelgroep de website beter en sneller kan vinden. Zeker als er veel concurrenten zijn in jouw branche, is het van belang om jouw website te optimaliseren voor vindbaarheid. Hierbij zijn vooral inkomende links, technische opbouw en relevante content van de website van groot belang. Moddit helpt je als Google Partner graag!

 

Zoekwoorden analyse voor zoekmachine optimalisatie 

Een eerste stap is om te kijken wie de doelgroep is en wat hun zoekgedrag is. Moddit analyseert welke zoektermen ze gebruiken en werkt dit uit in een zoekwoorden-onderzoek. Op basis daarvan bepalen we samen de strategie, benodigde investeringen en verwachte resultaten.

  • 211 #1 posities in Google
  • Alles in eigen beheer
  • 9 jaar SEO expertise

Website optimalisatie

Met het opgestelde plan gaan we aan de slag om je website te optimaliseren. Dit zijn vooral technische aanpassingen in de structuur, maar ook de content zal worden geoptimaliseerd. Door middel van SEO copywriting wordt de content aangepast voor een maximaal rendement. Of het nu gaat om het schrijven van nieuwe teksten of het redigeren en optimaliseren van bestaande teksten: onze copywriter gaat graag aan de slag om de teksten SEO-proof te schrijven. Moddit zorgt ook voor de juiste doorschakelingen/redirects van oude pagina’s.

SEO Zoekmachine optimalisatie

Meetbare stijgende resultaten via Google Analytics

Linkbuilden voor zoekmachine optimalisatie

Veel (kwalitatief goede) links naar een webpagina betekent voor Google (of een andere zoekmachine) dat die pagina belangrijk is en dus hoog in de zoekresultaten moet staan. Moddit zorgt voor linkbuilding en het management.

Contact opnemen over zoekmachine optimalisatie?

Wil jij zoekmachine optimalisatie succesvol inzetten om doelen te bereiken?

Sjoerd van der Hulst

Ook aan de slag met zoekmachine optimalisatie?

Wil je ook aan de slag met zoekmachine optimalisatie voor jouw organisatie? De online marketeers van Moddit helpen je graag.

Neem contact op

Onze SEO klanten

Voor deze klanten werken wij aan zoekmachine optimalisatie.

Meer informatie over zoekmachine optimalisatie?

Wil jij zoekmachine optimalisatie succesvol inzetten om doelen te bereiken? Dan helpen we jou daar graag bij! Geef je contactgegevens door en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Ook het verschil maken?

Samen het verschil maken?

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×