Zoekmachine adverteren (SEA)

Met zoekmachine adverteren (SEA) kun je heel gericht jouw doelgroep bereiken. Met SEA ben je in zoekmachines goed vindbaar bij geïnteresseerden om zo conversie te genereren. Met SEA bereik je dus potentiële klanten in verschillende fases van de customer journey.

Zoekwoorden analyse als basis voor zoekmachine adverteren

Een eerste stap is om te kijken wie de doelgroep is en wat hun zoekgedrag is. Moddit analyseert welke zoektermen ze gebruiken en werkt dit uit in een zoekwoorden-onderzoek. Op basis daarvan bepalen we samen de strategie, benodigde investeringen en verwachte resultaten. De advertentie is pas zichtbaar op het moment dat een bezoeker één van die trefwoorden bij een zoekmachine intypt. Je betaalt pas als mensen daadwerkelijk op jouw advertentie klikken. Je budget is heel makkelijk bij te houden en je betaalt nooit meer dan je van te voren hebt aangegeven.

Resultaten meten en optimalisatie

De online marketeers van Moddit houden nauwkeurig de resultaten van de advertenties bij. Hoeveel concrete bezoekers op je website zijn afkomstig van de campagne? Wat zijn de kosten per verkoop/contactaanvraag? Wij zorgen dat je maximaal rendement haalt uit je campagne en stellen hem steeds naar wens bij.

Display campagne (SEA)

Regionaal in beeld zijn via het Google Display netwerk.

Meer informatie over zoekmachine adverteren?

Wil jij meer informatie ontvangen over zoekmachine adverteren of heb je een vraag? Neem gerust contact met ons op!

Sjoerd van der Hulst

Ook aan de slag met zoekmachine adverteren?

Wil jij ook aan de slag met zoekmachine adverteren voor jouw organisatie? De online marketeers van Moddit helpen je graag.

Neem contact op

Onze SEA klanten

Voor deze klanten werken wij aan zoekmachine advertentiecampagnes.

Meer informatie over zoekmachine adverteren?

Wil jij zoekmachine adverteren succesvol inzetten om doelen te bereiken? Dan helpen we jou daar graag bij! Geef je contactgegevens door en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Ook het verschil maken?

Samen het verschil maken?

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×