Online marketing bureau

Moddit is een online marketing bureau dat bedrijven helpt doeltreffend te communiceren met hun doelgroep. Wij werken creatieve ideeën en concepten uit tot concrete en werkende uitingen. Onze online marketeers helpen je graag bij het ontwikkelen van een online marketingplan om jouw doelen te behalen!

Display campagne (SEA)

Display campagnes

Online doelen bereiken

Bovenaan in Google komen? Meer bezoekers naar je website trekken? Online meer verkopen genereren of ervoor zorgen dat bezoekers terug blijven komen? Door de juiste middelen en kanalen op het juiste moment in de customer journey in te zetten, zorgen onze digital marketeers ervoor dat jouw doelgroep je online kan vinden. Wil je bijvoorbeeld de naamsbekendheid van je bedrijf vergroten? Dan is social media marketing misschien wel heel geschikt voor jou!

  • 211 nummer 1
    posities in Google.
  • Google Partner
  • Doelgerichte campagnes

Samen het verschil maken

Jij hebt een doel en onze online marketeers weten hoe ze die doelen moeten bereiken. Samen maken we het verschil met doelgerichte online marketing! Afhankelijk van de doelstellingen, gaan we op zoek naar een passende aanpak voor jouw bedrijf. We verplaatsen ons in de doelgroep en bepalen zo de juiste momenten en methoden om communicatie in te zetten.

Online marketingplan

Wat je doelen ook zijn, samen vinden we altijd een effectieve methode die het beste bij jouw organisatie past. We stellen een concreet online marketingplan op dat aansluit op de behoeften van jouw organisatie. Via verschillende analysetools meten we wanneer de doelen bereikt worden. Dankzij de resultaten, kunnen we continu optimaliseren om de beste resultaten te boeken.

Verschillende tools voor het beste resultaat.

Google Partner

Moddit is een gecertificeerd Google Partner. Onze online marketeers hebben verschillende certificaten behaald voor Google AdWords, Search, Display, Analytics en Mobile Advertising. Als Partner krijgen wij directe support, opleidingen en trainingen van Google. Zo zijn we altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op online marketing gebied en kunnen we jou op de beste manier helpen!

Karen Runneboom

Online marketing bureau inhuren?

Wil je ons online marketing bureau inhuren om jouw doelen te behalen? De online marketeers van Moddit helpen je graag!

Neem contact op

Onze online marketing klanten

Voor deze klanten werken wij aan online marketing campagnes.

Meer informatie over ons online marketing bureau?

Wat je online doelen ook zijn: onze digital marketing specialisten helpen je graag om ze te realiseren. Laat je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Ook het verschil maken?

Samen het verschil maken?

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×