Internet adverteren

Bij internet adverteren worden je advertenties weergegeven in de zoekresultaten (SEA) of in het Display Netwerk van Google. Het Display Netwerk is een verzameling van meer dan 2 miljoen websites, waarmee meer dan 90% van alle mensen op internet wordt bereikt. Op deze websites kunnen advertenties getoond worden aan internetgebruikers. Niet alleen terwijl ze een website bezoeken, maar ook wanneer ze een YouTube video bekijken, een app gebruiken of bijvoorbeeld inloggen op hun Gmail-account.

Doelen van internet adverteren

Display-advertenties bieden jouw organisatie de kans om een blijvende indruk op mensen te maken. Enkele algemene doelen, die je kunt bereiken door te adverteren in het Display Netwerk, zijn:

  • meer producten of services verkopen;
  • klanten binden en aanspreken;
  • naamsbekendheid vergroten.
  • 211 #1 posities in Google (SEO)
  • € 135.000 Google Adwords budget in beheer
  • Google Partner

Hoe werkt internet adverteren?

Je kunt de doelgroep eenvoudig targeten. Zo kun je bijvoorbeeld alleen in beeld komen als mensen zoeken op zoektermen en onderwerpen die relevant zijn voor jouw dienst of product. Ook kun je zelf aangeven waar de advertenties worden weergegeven. Je kunt dus zelf aangeven welke websites, welke apps, welke RSS-feeds en welke games de advertentie naar voren komt. Moddit stelt met een strategisch plan de campagnes op, zodat jouw boodschap op het juiste moment en op de juiste locatie aan de potentiële klanten laten zien.

instagram adverteren

De juiste boodschap, bij de juiste persoon via het meest geschikte middel.

Resultaten meten van internet adverteren

Via Google AdWords kunnen houden we de resultaten van de campagnes bij. We kunnen zien op welke webpagina’s de advertenties in beeld kwamen, welke advertenties veel klikken heeft opgeleverd en welke websites de meeste conversies opleveren. Aan de hand van die resultaten kunnen we de campagnes continu optimaliseren en aanpassen om zoveel mogelijk winst te behalen. Ook het budget kunnen we continu aanpassen.

Sjoerd van der Hulst

Ook aan de slag met internet adverteren?

Wil je ook aan de slag met internet adverteren voor jouw organisatie? De online marketeers van Moddit helpen je graag.

Neem contact op

Onze internet adverteren klanten

Voor onder andere deze klanten werken wij aan internetcampagnes.

Meer informatie over internet adverteren?

Wil jij internet adverteren succesvol inzetten om doelen te bereiken? Dan helpen we jou daar graag bij! Geef je contactgegevens door en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Ook het verschil maken?

Samen het verschil maken?

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×