Facebook adverteren

Facebook is niet alleen een netwerk voor particulieren: ook voor bedrijven is het interessant om actief te zijn op Facebook. Met Facebook adverteren kun je je namelijk specifiek richten op een specifieke doelgroep, maar ook een groot algemeen publiek bereiken.

Facebook adverteren voor diverse marketingdoelstellingen

Facebook adverteren kan worden ingezet voor diverse marketingdoelstellingen:

  • Merkbekendheid vergroten (betrokkenheid vergroten)
  • Bereik vergroten (advertenties aan zoveel mogelijk mensen laten zien)
  • Verkeer vergroten (meer mensen naar bijvoorbeeld je website of webshop sturen)
  • Specifieke acties promoten
  • Meer Facebook-volgers aantrekken
  • Personeelswerving
Facebook adverteren

Inzet van Facebook adverteren voor personeelswerving.

Hoe werkt Facebook adverteren?

Via Facebook stel je de doelen van je advertentie in. Dat kan betrokkenheid zijn of bijvoorbeeld het vergroten van je naamsbekendheid. Afhankelijk van die doelen betaal je per klik of per 1.000 weergaves. Bij het advertentiebeheer kunnen we jouw budget nauwkeurig in de gaten houden. Van te voren stellen we samen met jou een maximaal budget vast voor een bepaalde looptijd. Natuurlijk kunnen we dit budget verhogen of verlagen (voor bepaalde periodes).

Facebook adverteren

Tip voor meer bereik: maak gebruik van persoonlijke beleving in je advertenties.

Gericht jouw doelgroep bereiken!

Facebook adverteren kan heel goed worden ingezet om gericht jouw doelgroep te bereiken. Ben je bijvoorbeeld eigenaar van een winkel met fietskleding voor mannen? Dan wil je waarschijnlijk alleen mannen bereiken met een leeftijd van 16 t/m 65+ jaar. Verkoop je alleen lokaal? Dan kunnen wij ervoor zorgen dat je binnen een straal van bijvoorbeeld 5 km om je winkel getoond wordt. Zo voorkom je dat je in beeld bent bij de verkeerde doelgroep. Niet alleen demografische gegevens zijn van belang, ook interesses en voorkeuren spelen een rol bij het targeten van je doelgroep. Zo zou je je bijvoorbeeld alleen kunnen richten op personen die interesse hebben in wielrennen of sport in het algemeen.

Karen Runneboom

Ook aan de slag met Facebook adverteren?

Wil je ook aan de slag met Facebook adverteren om jouw online doelstellingen te behalen? De online marketeers van Moddit helpen je graag.

Neem contact op

Onze Facebook klanten

Voor onder andere deze klanten adverteren wij op Facebook.

Meer informatie over Facebook adverteren?

Wil jij Facebook adverteren succesvol inzetten om doelen te bereiken? Dan helpen we jou daar graag bij! Geef je contactgegevens door en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Ook het verschil maken?

Samen het verschil maken?

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×