Online marketing

Online doelen bereiken
Samen met jou stellen we een concreet online marketingplan op die het best aansluit bij de behoeften van jouw organisatie: van ‘Facebook only’ tot het complete pakket: wij gaan voor winst. Door de juiste middelen en kanalen op het juiste moment in te zetten zorgen we ervoor dat jouw klanten je ook online weten te vinden.

Resultaten meten voor meer resultaat
En jouw resultaten? Die zijn mooi meetbaar, zodat je 24/7 inzicht hebt in je online prestaties. Verschillende tools als Google Analytics, HotJar en statistieken van marketingcampagnes leveren nuttige informatie op. Met deze inzichten kunnen we de website continu optimaliseren naar de behoeften van jouw klanten.

Ook het verschil maken?

Google Partner

Moddit is een gecertificeerd Google Partner. Dat geeft aan dat ons bedrijf gezond is, en altijd up-to-date met ontwikkelingen in online marketing. We hebben verschillende certificaten behaald voor AdWords, Search, Display en Mobile Advertising. Als Google Partner krijgen wij extra begeleiding van Google in de vorm van opleidingen, trainingen en directe support, zodat we altijd kennis hebben van de laatste online marketingmogelijkheden.

Customer journey

Om online doelstellingen te bereiken verplaatsen we ons in uw doelgroep. We nemen u mee aan de hand van de customer journey: het proces dat uw (potentiële) klanten, bezoekers of opdrachtgevers doorlopen voordat ze overgaan tot actie. Hier kunnen we op in spelen door op het juiste moment de juiste communicatie in te zetten.

Optimalisatie

Inzicht in het bezoekersgedrag om je website te optimaliseren? Dat kan alleen als je precies weet wat ze denken en doen. Waar gaan ze naartoe op je website? Wat vinden ze leuk? Waar haken ze af? Met Hotjar kunnen wij zien welke handelingen bezoekers doen door het gedrag te analyseren. 


Wat wil jij bereiken?

Meer bezoekers naar je website trekken? Online meer verkopen genereren? Zorgen dat je bezoekers terug blijven komen? Wat je online doelstellingen ook zijn: de marketeers van Moddit zoeken graag naar een passende aanpak.

Neem contact op

Relevante projecten

Samen het verschil maken?

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×