Design

Wauw-effect
Van een doeltreffend, responsive website-ontwerp tot klantgerichte magazines. Met mooie beelden en een onderscheidend design creëren wij een wauw-effect dat bijdraagt aan de doelstellingen van jouw organisatie. Online en print design: alles onder één dak.

Eén herkenbaar geheel
We beginnen met een concept waarbij we uw organisatiekenmerken vertalen naar beeld. Dit concept is leidend, hieraan hangen we alles op: huisstijlen, websites, magazines en andere gewenste uitingen. Alles uniek, maar toch in één herkenbare stijl voor uw doelgroep.

Ook het verschil maken?

webdesign

In de wereld van nu, waarin een groot deel van de internetgebruikers mobiel is, moeten we zorgen dat websites zelfs op de kleinste apparaten gebruiksvriendelijk is. Met responsive design zorgen we ervoor dat de website zich automatisch aanpast aan het schermformaat van het apparaat van de bezoeker: desktop, tablet of mobiel.

huisstijl

U krijgt maar één kans om een eerste indruk te maken. Een huisstijl bepaalt grotendeels het beeld dat mensen krijgen van uw organisatie. Wij zorgen dat de definitie van wat u wilt uitstralen met uw merk helder is. Alleen zo kunnen we een herkenbare, onderscheidende identiteit creëren.

e-mailmarketing

E-mailmarketing is al jarenlang een populair en succesvol marketingkanaal. Extra belangrijk dus om deze mailings mooi vorm te geven voor echt resultaat. Wist u dat visuele content tot 60% beter onthouden wordt?

print design

Vanuit verrassende concepten toewerken naar bijzondere print oplossingen: de designers van Moddit maken krachtige ontwerpen en zorgen telkens weer voor een gevoel van beleving dat perfect aansluit bij uw organisatiedoelen. Van magazines, flyers en banners tot hekbanners.

Versterkende combinaties

Niet alleen tussen verschillende uitingen zorgen wij voor een optimale combinatie, wij zorgen ook dat in elke uiting beeld en tekst elkaar aanvullen en zelfs versterken. Zodat uw verhaal uw doelgroep niet alleen bereikt, maar ook echt raakt. We maken beleving!

Neem contact op

Relevante projecten

Samen het verschil maken?

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×