Online winactie voor Stone Age een groot succes

Een online winactie die scoort!

Meer conversies, meer naamsbekendheid en meer binding met nieuwe potentiële klanten. Moddit zette voor Stone Age een complete winactie op. Van het opzetten van de strategie en de planning, tot aan de techniek en het design: we hebben alles tot in de puntjes verzorgd. Doordat we het totaalplaatje mochten bedenken én uitvoeren, konden we er samen voor zorgen dat het design van de uitingen en de techniek op de website en social media perfect op elkaar aansloten. Zo konden wij Stone Age en de deelnemers van de winactie compleet ontzorgen en hielden wij alles van begin tot eind nauwlettend in de gaten. Het was een leuke taak waar het hele Moddit-team enthousiast mee bezig kon. De statistieken laten zien dat de actie zeer effectief was, want de doelen zijn ruimschoots behaald!

De winactie hield in dat Stone Age een gietvloer ter waarde van €4.000,- weg zou geven aan één van haar Facebookvolgers. Om mee te doen kon je een foto uploaden van de plek waar jij graag een gietvloer zou willen hebben. Na het uploaden van je eigen project kreeg je een link die je kon eenvoudig kon verspreiden in je eigen (online) netwerk, met als doel om zoveel mogelijk stemmen te verzamelen.

Een groots effect

Via Facebook werd de actie bekend gemaakt. Dit Facebookbericht werd razendsnel ontzettend populair. Het is 181 keer gedeeld, leverde 390 likes op en 278 reacties, waardoor de actie (en Stone Age) zichtbaar was voor ruim 116.000 unieke personen! Ook deze geüploade projecten werden veelvuldig verspreid via social media. Dit leverde niet alleen een grotere naamsbekendheid voor Stone Age op, ook de statistieken liegen er niet om:
– Een verhoging van 546 pagina likes op Facebook;
– 9 keer zo veel (!) bezoekers per maand op de website;
– Ruim 10.000 bezoekers in 3 maanden die via Facebook naar de website zijn gegaan;
– Ruim 130 project aanmeldingen;
– Meer dan 100% meer conversies (contactmomenten, offerteaanvragen en aanvragen voor een inspiratiepakket).

Wil jij meer bezoekers trekken, meer offerteaanvragen ontvangen of (online) meer naamsbekendheid creëren? Het Moddit team denkt natuurlijk ook graag met jou mee voor een effectieve (win)actie, specifiek gericht op jouw doelgroep.

Samen het verschil maken?

0548 612 805

hallo@moddit.nl

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×