Open/close menu Menu

Master Of Digital (MOD)
groeiformule

De sleutel tot succes? Onze MOD (Master Of Digital) groeiformule. Vanuit strategie en creatie zorgen we voor groei. Stilstaan is natuurlijk geen optie, we willen blijven scoren.

Simon en Sjoerd MOD groeiformule

Het klinkt niet alleen veelbelovend, dat is het ook! Je stopt er een lading enthousiasme, creativiteit, marketingkennis, technisch talent en data in, en het gaat lopen. Vanuit strategie en creatie gaan we naar het ultieme doel: online groei. En ook daarna blijven we scoren.

Strategie

De marketingstrategie van je bedrijf is als de fundering van je huis. Voordat we gaan bouwen, gaan we eerst met elkaar om tafel om een stevige basis te leggen. Wat wil je eigenlijk gaan bouwen, voor wie en hoe gaan we dat samen aanpakken? Misschien heb je al wel een basis staan, maar mag daar wel even een frisse wind doorheen. We hebben alle specialisten in huis, dus het kan ons niet ambitieus genoeg zijn. The sky is the limit!

Creatie

We zetten alvast een flinke kan koffie, want in deze fase schuift van elk vakgebied een specialist aan. We willen al onze kennis, creativiteit en ervaring toepassen en zetten daarvoor onze grootste troef in: samenwerking. Je gooit er wat muntjes in en onze digital marketeers, developers, SEO- en SEA-experts, e-mailmarketeers, visual designers en contentspecialisten rollen er samen met jou een totaaloplossing uit. 

Groei

We kunnen niet in één keer naar de zesde versnelling schakelen. Maar we houden wel van flink gas geven. We zijn nieuwsgierig naar jouw wensen en stellen aan de hand daarvan realistische doelen op, voor zowel de korte als de lange termijn. We sturen bij waar nodig om te blijven groeien. Je moet niet bang zijn om je hoofd boven het maaiveld uit te steken en echt impact te gaan maken. Eenmaal in de flow zijn we namelijk niet meer te stoppen. 


Praat met ons

Meet the team
Simon Hogenkamp
Simon Hogenkamp Mede-eigenaar
Sjoerd van der Hulst
Sjoerd van der Hulst Mede-eigenaar
Erik Kobes
Erik Kobes Strateeg Digital Marketing
Moddit Instagram Swipe up verdwenen Laurens website live
Vraag vrijblijvend een expert review aan!
Heb jij het idee dat het online scoringsvermogen van jouw bedrijf beter kan? Vraag een audit aan!
Vraag een expert review aan