Open/close menu Menu

Conversie
Optimalisatie

De kansen voor je website liggen voor het oprapen. Sterker nog: wij kunnen je conversieratio verdubbelen. Oren gespitst? Dan doen we er nog een schepje bovenop: zonder extra kosten kunnen wij je omzet verdubbelen! Sta je nu met je oren te klapperen? Lees dan snel verder!

Conversie optimalisatie

Wait..!

What?!

We nemen je in vogelvlucht mee door de wondere wereld van CRO: Conversie Rate Optimization. Waar vele marketingmiddelen als doel hebben om meer verkeer naar je website te krijgen, kiest deze discipline een andere route. Het gaat hier niet om meer verkeer binnenhalen, maar om je huidige verkeer beter te laten converteren, lees: meer resultaat uit je bezoekers halen!

Maar...

Hoe dan?

Oké, first things first! We beginnen met een CRO audit. Bestaande uit een potentiescan, expert review en klant check. Hierin bekijken we, op basis van de CRO-piramide, de werking van uiteenlopende onderdelen op je website. 

Je kunt nog zoveel bezoekers binnenslepen, wanneer je user experience zo lek als een mandje is, worden de behoeften van deze bezoekers niet vervuld en gaan ze er onverrichterzake weer vandoor. Deze gaten dichten we niet zomaar op basis van gevoel. Wij willen feiten, concrete bewijzen. Daarom voeren we vanuit de verkregen informatie zorgvuldig experimenten, analyses en A/B-testen uit. 

We gooien hoge ogen met de eerste resultaten. Maar daarmee is het werk niet gedaan. Online scoren blijkt verslavend. Onze CRO-specialisten blijven je partner voor de aanscherping vanuit de Continue CRO Cyclus, ons CCC-model.


Praat met ons

Meet the team
Simon Hogenkamp
Simon Hogenkamp Mede-eigenaar
Job Voskes
Job Voskes Webdesign
Wout Hegeman
Wout Hegeman Digital marketing | SEO

Vraag een expert review aan!

Tijd om het conversieratio van je website of webshop op te krikken? We zijn benieuwd naar je doelstellingen en gaan graag voor je aan de slag!
  • Stuur je aanvraag in
  • Je ontvangt een bevestigingsmail met aanvullende vragen
  • Op basis daarvan plannen we een videocall van ong. 30 minuten in
  • Na twee weken presenteren wij de review
Audit aanvragen
Moddit Instagram Swipe up verdwenen Laurens website live
Vraag vrijblijvend een expert review aan!
Heb jij het idee dat het online scoringsvermogen van jouw bedrijf beter kan? Vraag een audit aan!
Vraag een expert review aan