Open/close menu Menu

Digital Marketing

We draaien er niet omheen: uiteindelijk gaat het om de knikkers. In dit digitale tijdperk kan je als bedrijf niet achterblijven. Je wilt bezoekers, clicks, groei, conversie, resultaten, de wereld veroveren of in ieder geval online scoren. Laat digital marketing nou net onze expertise zijn.

De juiste funnel

Je wilt (meer) bezoekers op je site en deze bezoekers laten converteren naar hoogwaardige leads of verkoop in je webshop. Wij creëren de juiste funnel waarmee je dit gaat bereiken. Met een datagedreven marketingstrategie, de inzet van slimme tools en vlijmscherpe content creëren we online impact.

Focus op data

Om de juiste koers te blijven varen en het maximale uit je onderneming te halen, bijten we ons vast in alle data die we online (automatisch) binnenhengelen. Met scherp zicht op alle prestaties van je website/-shop, campagnes en communicatiekanalen kan niets aan onze aandacht ontsnappen.

digital Digital Marketing

SEO

Zoekmachine optimalisatie

Google is een goudmijntje. Althans, als je weet waar je moet graven. Met SEO, Search Engine Optimization, zorgen wij voor relevant verkeer naar jouw website. Na grondig onderzoek gaan we aan de slag met de juiste zoekwoorden, het verhogen van de CTR (Click Through Rate) en een stevig potje linkbuilden. Zo claimen wij voor jou de topposities in Google.

SEA

Adverteren in zoekmachines

Wist je dat al jouw klanten nog maar één klik van jou verwijderd zijn? Met SEA, Search Engine Advertising, ofwel Google Ads, zorgen wij dat potentiële klanten jouw product in ’s werelds grootste zoekmachine als eerste voorgeschoteld krijgen. We stropen onze mouwen op en dagen onszelf uit om voor jou elke dag hoger in de Google ranking te scoren.

E-mailmarketing

Direct in de digitale brievenbus

Jij wil je klanten persoonlijk aanspreken met op de doelgroep afgestemde content, de juiste tone of voice en ook nog eens op het perfecte moment? Akkoord. Wij bezorgen jouw boodschap direct in de digitale brievenbus van je klanten. Met slimme tools blijven we de inzet van dit marketingkanaal finetunen om de relatie met je klanten te versterken.

Social media

Treffende posts en advertenties

Social media groeit steeds verder uit tot een aankoopkanaal. Daarvan beginnen onze handen natuurlijk te jeuken. Onze knappe speurneuzen weten precies waar jouw doelgroep zit en waar jij dus ook met jouw product moet zijn. Met treffende posts en advertenties laten we jouw klanten niet langer doelloos scrollen, maar halen we ze over tot actie.

Marketplaces

Verkopen via andere platformen

Om de online verkoop van jouw product een flinke boost te geven, duiken wij in de wereld van verkoopplatformen als Bol.com en Amazon. Op basis van je producten adviseren wij welke marketplaces het meest geschikt zijn en bieden wij jouw aanbod direct aan op de grootste platformen vol met potentiële klanten.

CRO

Conversie optimalisatie

We toveren jouw bezoekers om in klanten. Want bezoekers op je website/-shop zijn natuurlijk leuk, maar zodra ze ook klanten worden, wordt het pas echt interessant. Dit converteren is geen nattevingerwerk; dankzij data-analyses en A/B-tests gooien we hoge ogen op het gebied van user experience en blijven we de conversie continu verbeteren.

Succesverhalen

Samen online scoren, dat is ons uiteindelijke doel. En dat lukt ons aardig. We laten je graag meer over onze successen lezen!


Sjoerd van der Hulst
Sjoerd van der Hulst Mede-eigenaar
Simon Hogenkamp
Simon Hogenkamp Mede-eigenaar
Karen Runneboom
Karen Runneboom Operations
Moddit Instagram Swipe up verdwenen Laurens website live
Vraag vrijblijvend een expert review aan!
Heb jij het idee dat het online scoringsvermogen van jouw bedrijf beter kan? Vraag een audit aan!
Vraag een expert review aan