Open/close menu Menu

High-end WordPress website laten maken

Een website laten maken waarbij jijzelf de controle behoudt over je website, dat kan met WordPress. Profiteer van de headless optie voor extra snelheid en flexibiliteit en combineer dat met onze knowhow. Want als dé WordPress expert ondersteunen we je van strategie tot support. Samen bouwen we aan WordPress oplossingen die jouw klanten overtuigen en je groei stimuleren.

WordPress website

Wat kan WordPress

WordPress staat bekend om zijn gebruiksvriendelijkheid en intuïtieve ontwerp, waardoor gebruikers moeiteloos alle content, van formulieren en headers tot teksten en video’s, kunnen aanpassen. Daarnaast is het platform technisch geoptimaliseerd voor uitstekende online vindbaarheid. Bovendien wordt WordPress continu geupdate door onze developers, ondersteund door een wereldwijd netwerk van developers die continu aan de software bijdragen.

Neem contact op
WordPress

Wat WordPress het beste kan?

WordPress het meest gebruikte CMS wereldwijd. Talrijke organisaties kiezen voor WordPress, waaronder enkele van de meest vooraanstaande instanties op internationaal niveau.

Volledig op maat gemaakt
Eenvoudig te beheren door jouw marketingteam
Optimaal voor SEO-prestaties
Veilig en up-to-date met ons SLA
Uitbreidbaar en flexibel
Ideaal voor meertalige websites
Judith en Karen

WordPress specialist

Bij Moddit bieden we allesomvattende WordPress-diensten, variërend van digitale strategieën en innovatieve concepten tot het design en ontwikkeling van diverse platforms, en garanderen een naadloze gebruikerservaring op alle devices. Als WordPress specialist hebben we zowel startende ondernemers als grote shops begeleid in hun online traject, waarbij we maatwerk webshops leveren die de merkidentiteit uitstralen en meetbare resultaten opleveren.

KKFH Meer dan kozijnen solarlux Moddit, Toelevering Online, datagedreven kennisbank, friends of search Skoledo moddit

Enkele klanten

kkfh-wit
logo_solarlux_weiß
Toeleveringonline_wit
Farmfood
Muller
Technoplanning-wit
skoledo-moddit
tcpm-logo

WordPress Development & Support

We hebben top-notch WordPress oplossingen met coole extra's. We zorgen ervoor dat je WordPress website gehost wordt en altijd veilig is. En als je ons nodig hebt, staan we dag en nacht voor je klaar. Want jouw business stopt nooit. Kevin Brinkman Head of development

Bij Moddit draait het niet alleen om opvallen, maar vooral om online groei. Ons UX & UI team tovert met designs die bezoekers niet snel vergeten. Met strakke en unieke looks zorgen we dat jouw website écht een eigen karakter krijgt.

Neem contact op
  • Expert in WordPress Development;
  • Digital Marketing & WordPress development onder 1 dak;
  • WordPress hosting & security;
  • Bewezen track record: Meer dan 250 WordPress websites met succes ontwikkeld en in beheer.

Succesvol een WordPress website lanceren

Het opzetten van een effectieve en efficiënte WordPress website vereist meer dan enkel technische expertise; het draait om een diepgaand inzicht in jouw visie en de behoeften van je bezoekers. Bij Moddit begeleiden we je door het hele proces, van strategische planning tot realisatie en verdere groei. Dit is hoe we dit in drie essentiële stappen aanpakken:

1. Fundament van de Strategie

oordat we je webshop starten, nemen we de tijd om samen de perfecte strategie uit te stippelen. Of je nu een bestaande strategie hebt die een opfrisbeurt nodig heeft of helemaal vanaf nul begint; we duiken diep in je doelen, je doelgroep en je visie. Samen leggen we een solide fundament, ondersteund door de expertise van onze in-house specialisten. Droom groot, want voor ons zijn er geen grenzen.

2. Analyse & strategie

Zet je schrap voor intensieve samenwerking. Elk domein binnen ons team, van digitale marketeers tot visual designers, werkt nauw met je samen. Onze holistische benadering verzekert dat elk aspect van je WooCommerce webshop de nodige aandacht krijgt. Samen met jou creëren we een geïntegreerde oplossing die zowel creatief als technisch solide is.

3. Implementatie & optimalisatie

We geloven in gestage en doordachte groei. We starten met het vaststellen van haalbare, realistische doelen voor zowel de korte als lange termijn, en accelereren van daaruit. Door continu te monitoren en bij te sturen waar nodig, zorgen we voor consistente groei van je webshop. Durf te dromen en te innoveren, want zodra we in de juiste versnelling zitten, is er geen houden meer aan.

WordPress met Woocommerce

Wil je je website uitbreiden met e-commerce? We helpen je graag verder met een op maat gemaakte WooCommerce webshop.


Hulp nodig? Wij helpen je graag!

Neem contact op!
Kevin Brinkman
Kevin Brinkman Development & Support
Karen Runneboom
Karen Runneboom Operations
Roos Bode
Roos Bode Digital marketing
Simon Hogenkamp
Simon Hogenkamp Mede-eigenaar
Moddit Instagram Swipe up verdwenen Laurens website live
Vraag vrijblijvend een expert review aan!
Heb jij het idee dat het online scoringsvermogen van jouw bedrijf beter kan? Vraag een audit aan!
Vraag een expert review aan