Open/close menu Menu

WooCommerce webshop laten maken

Ooit begonnen als blogsoftware, heeft WordPress zich ontwikkeld tot het meest gebruikte CMS ter wereld, met WooCommerce als krachtige webwinkel plugin. Met de expertise van Moddit til je jouw webshop naar een hoger niveau. We bieden meer dan de standaard: denk aan integraties met CRM, ERP en de mogelijkheid om headless te gaan voor ultieme flexibiliteit. Kortom, we zijn jouw partner voor een indrukwekkende en resultaatgerichte webshop.

WooCommerce webshop

Wat kan WooCommerce

WooCommerce is een veelzijdig e-commerce platform waarmee je niet alleen producten zoals kleding en kozijnen kunt verkopen, maar ook digitale producten, diensten, abonnementen en lidmaatschappen kunt aanbieden. Daarnaast faciliteert het tijdgebonden diensten, boekingen, verhuur van accommodaties, ticketverkoop, cursusaanbiedingen en zelfs de verkoop van externe producten, zoals die van Amazon.

100% op maat gemaakt

Bij Moddit geloven we niet in one-size-fits-all. Ons team van experts ontwerpt en ontwikkelt een 100% op maat gemaakt template dat perfect past bij jouw merk en visie.

Gebruikersvriendelijk en omvangrijk opensource systeem
WooCommerce integreert met populaire tools
Uitstekend voor SEO-optimalisatie
Onbegrensde maatwerk mogelijkheden
Leidend wereldwijd e-commerce platform
Te koppelen met bekende software pakketten
Moonlight. Jouw huis altijd veilig.

WooCommerce specialist

Als WooCommerce specialist heeft Moddit zowel kleine ondernemers als omvangrijke retailers naar online succes geleid. Onze ervaring varieert van kleine, op maat gemaakte winkeloplossingen tot robuuste, schaalbare platforms voor grotere ondernemingen. Ongeacht de grootte van de webshop, zetten we onze expertise in om webshops te creëren die niet alleen de merkidentiteit weerspiegelen, maar ook concrete resultaten opleveren.

WooCommerce
Een verdubbeling aan zoektermen in de top 10 voor Afbouwbaas | Moddit customerservice-vogloket CyclOn gebruikt op een factor Werken bij website TCPM Moddit Meerdanvlees en Moddit Digital Agency datagedreven kennisbank FarmFood

Enkele WooCommerce klanten

afbouwbaaslogo
vogloketlogo
Cyclon
logo-terapy-wit
tcpm-logo
Moddit-Caseslogo
Toeleveringonline_wit
Farmfood

WooCommerce optimalisaties

We bouwen en finetunen WooCommerce webshops voor maximale conversie. Je shop draait veilig bij ons, en we zijn altijd een belletje verwijderd. En mocht je ons nodig hebben, zijn we altijd bereikbaar. Want jouw online verkoop stopt nooit. Bart Pronk CRO specialist

We zetten WooCommerce-strategieën op, ontwerpen en ontwikkelen op maat gemaakte webshops. Samen zorgen we voor een perfecte klantreis en optimale gebruikservaring. We halen alles uit je WooCommerce shop.

Neem contact op
  • Expert in WooCommerce development;
  • Digital Marketing & development;
  • Snelle(!) WooCommerce hosting;
  • Bewezen resultaten: Meer dan 250 WordPress websites succesvol ontwikkeld.

Succesvol een WooCommerce webshop lanceren

Het creëren van een effectieve en efficiënte WooCommerce webshop vereist meer dan alleen technische vaardigheden; het vraagt om een diep begrip van jouw visie en de wensen van je klanten. Bij Moddit nemen we je mee op een reis van strategische planning naar uitvoering en groei. Hier is hoe we dat in drie essentiële stappen benaderen:

1. Fundament van de Strategie

oordat we je webshop starten, nemen we de tijd om samen de perfecte strategie uit te stippelen. Of je nu een bestaande strategie hebt die een opfrisbeurt nodig heeft of helemaal vanaf nul begint; we duiken diep in je doelen, je doelgroep en je visie. Samen leggen we een solide fundament, ondersteund door de expertise van onze in-house specialisten. Droom groot, want voor ons zijn er geen grenzen.

2. Analyse & strategie

Zet je schrap voor intensieve samenwerking. Elk domein binnen ons team, van digitale marketeers tot visual designers, werkt nauw met je samen. Onze holistische benadering verzekert dat elk aspect van je WooCommerce webshop de nodige aandacht krijgt. Samen met jou creëren we een geïntegreerde oplossing die zowel creatief als technisch solide is.

 

3. Implementatie & optimalisatie

We geloven in gestage en doordachte groei. We starten met het vaststellen van haalbare, realistische doelen voor zowel de korte als lange termijn, en accelereren van daaruit. Door continu te monitoren en bij te sturen waar nodig, zorgen we voor consistente groei van je webshop. Durf te dromen en te innoveren, want zodra we in de juiste versnelling zitten, is er geen houden meer aan.


Hulp nodig? Wij helpen je graag!

Neem contact op!
Wout Hegeman
Wout Hegeman Digital marketing | SEO
Sjoerd van der Hulst
Sjoerd van der Hulst Mede-eigenaar
Simon Hogenkamp
Simon Hogenkamp Mede-eigenaar
Kevin Brinkman
Kevin Brinkman Development & Support
Moddit Instagram Swipe up verdwenen Laurens website live
Vraag vrijblijvend een expert review aan!
Heb jij het idee dat het online scoringsvermogen van jouw bedrijf beter kan? Vraag een audit aan!
Vraag een expert review aan