Open/close menu Menu

Digital
Development

De bezoekers van jouw applicatie zien eigenlijk nog maar het topje van de ijsberg van de volledige applicatie. Achter de schermen houden zich maatwerk codes, extensies en koppelingen schuil. Ons developmentteam richt jouw applicatie voor elk device naar jouw persoonlijke wensen in.

 

Development

Front-end development

Van design tot website

Zodra de online bouwtekening is goedgekeurd, zet het front-endteam het design in de steigers. We zetten jouw ideeën om in een superstrak, snel en responsive digitaal product. Hierbij schakelen we regelmatig even met jou, zodat je nauw betrokken blijft bij het proces.

Back-end development

Communicatie met andere systemen

Onze back-end developers ondersteunen het front-end-team en maken de communicatie tussen programma’s en koppelingen met andere systemen mogelijk. Daarnaast kunnen zij ook zelf systemen ontwikkelen om bedrijfsprocessen te optimaliseren.

WordPress

Content Management Systeem

Bij Moddit zijn we WordPress expert. Wij kiezen bewust voor open source systemen. In de open source community wordt continu kennis gedeeld met anderen. Dit maakt dat onze kwalitatief hoogwaardige eindproducten altijd up-to-date zijn volgens de meest geavanceerde functionaliteiten en trends.

WooCommerce

Jouw unieke webshop

Voor de online verkoop van jouw producten ontwikkelen we met de webshopsoftware WooCommerce een op maat gemaakte, visueel aantrekkelijke en goed vindbare webshop. Met constante optimalisatie realiseren wij een online winkel die met jouw bedrijfsambities kan meegroeien.

API koppelingen

Application Programming Interface

Wij zorgen ervoor dat jouw website moeiteloos communiceert met andere systemen die je in je organisatie gebruikt, zoals een boekhoudprogramma, online voorraadsysteem, betaalpartners of CRM. Met als uitkomst dat het flexibel en wendbaar werkt.

Laravel

Gestructureerd framework

Met Laravel bouwen we complexe applicaties. Het is een gestructureerde en lichte code die een flinke complexiteit aankan waardoor de applicatie of website vele mogelijkheden krijgt, sneller werkt en compleet naar wens in te richten is.


Praat met ons

Meet the team
Simon Hogenkamp
Simon Hogenkamp Mede-eigenaar
Kevin Brinkman
Kevin Brinkman Development & Support
Sean Doldersum
Sean Doldersum Development
Wessel Perik
Wessel Perik Development
Mart Rauhe
Mart Rauhe Development
Jorni Cornelese
Jorni Cornelese Development
Nick Veldkamp
Nick Veldkamp Development
Tijmen de Jong
Tijmen de Jong Development
Moddit Instagram Swipe up verdwenen Laurens website live
Vraag vrijblijvend een expert review aan!
Heb jij het idee dat het online scoringsvermogen van jouw bedrijf beter kan? Vraag een audit aan!
Vraag een expert review aan