Open/close menu Menu

Content &
Creatie

De tijd van alleen maar zenden is voorbij. Anno 2022 wil de klant interactie. Met waardevolle content vergroten wij je bereik, naamsbekendheid en binding met je doelgroep. Onze contentspecialisten hebben een perfect gevoel voor taal, vorm, timing en context, dus laat dat maar aan ons over.

Jouw doelgroep bedienen

Klant is koning

De quote ‘Content is king’ weegt voor ons even zwaar als ‘klant is koning’, of in dit geval: ‘doelgroep is koning’. Met passende content worden jouw potentiĆ«le klanten door ons op hun wenken bediend en geven we ze een duwtje in de goede richting.

Klanten aan je binden

Online engagement

Door een overload aan online informatie wordt de consument steeds kritischer, maar gelukkig houden wij wel van een uitdaging. Door relevante content aan te bieden en de interactie op te zoeken, bouwen we aan authenticiteit en echte binding met de klant.

Content & Creatie

Contentstrategie

De 3 H's

Een goed doordacht plan is het halve werk, ook voor content. Hiervoor kijken we eerst naar wat jouw doelstellingen zijn. Met dit gegeven in ons achterhoofd starten we een brainstorm en maken we onderscheid in Hero-, Hub- en Hygiene-content: de grootschalige, regelmatig terugkerende en basis-content.

Copywriting

De juiste tone of voice

Webteksten, blogs, pay-offs, socialmediaberichten of mailings, onze ervaren contentspecialisten tikken het liefst de hele dag op hun toetsenbord. Met de lezer en het doel van de tekst helder voor ogen, weten ze overal de juiste tone of voice neer te zetten. Uiteraard in foutloos Nederlands.

Socialmediakanalen

Online bereik

Social media biedt vele kansen die wij maar al te graag voor jou grijpen. Wij maken met/voor jou een passende selectie van kanalen die aansluiten op de informatiebehoefte en het mediagebruik van de doelgroep. Vanuit een contentkalender zorgen we hier voor ritme en structuur.

Visuele taal

Samenwerking tussen de specialisten

Content omvat niet alleen schrijfsels. Onze contentspecialisten werken nauw samen met onder meer onze visual designers om iedere tekst te voorzien van het juiste, aanvullende en versterkende beeld. We maken hierbij altijd doordachte woord-, lettertype-, kleur-, vorm- en beeldkeuzes.

 


Praat met ons

Meet the team
Judith van Soest
Judith van Soest Digital marketing | Content
Els de Witte
Els de Witte Digital marketing | Content
Michelle Kapteyn
Michelle Kapteyn Digital marketing
Roos Bode
Roos Bode Digital marketing
Remo Outila Brian van Moddit