Iedereen kent Waanders Deuren

Deurenspeciaalzaak Waanders is hét adres voor kwaliteitsdeuren. Het bedrijf is gevestigd in Haaksbergen en heeft een ruimte collectie aan binnen- en buitendeuren. Iedereen uit de regio Haaksbergen kent het gele logo van Waanders wel.

De gele huisstijlkleur van de deurenspecialist zorgde voor een herkenbare uitstraling, maar was inmiddels toe aan een opfrisbeurt. Wij hebben het oude logo omgetoverd in een nieuw, fris logo. Daarbij hebben we de gele kleur, die voor de herkenbaarheid zorgde, natuurlijk terug laten komen.

Opent je thuis

Design

De gele kleur uit het oude logo was zwaar en aanwezig. De opvallende gele kleur is in de afgelopen tientallen jaren een beeldmerk geworden voor het bedrijf. Daarom vonden wij het belangrijk om de kleur opnieuw te gebruiken in het nieuwe logo. Geel is nu als een lichte accentkleur toegevoegd in het design en is op een moderne manier doorgevoerd op de website. Door het logo basic te houden, wordt het een samenhangend geheel. Met dezelfde kleuren, maar met een heel ander resultaat!

Open deur
Waanders Deuren gebruikte in het logo een open deur. Deze deur is niet meer in het nieuwe logo verwerkt, maar komt wel terug op de homepagina van de website. Zo geeft deze ‘open deur’ toch een welkom gevoel op de website!

Van zoekwoord tot website

Het ontwerp van de website is volledig samengevoegd met de usability daarvan. Door middel van onderzoek naar de zoekwoorden en belevingen van de bezoekers zijn er lijnen geschetst voor de website. Door deze customer journey grondig te bekijken, is de website verder ingevuld met pagina’s waarop Waanders gevonden wil worden, in combinatie met geïntegreerde zoekwoorden. Dit komt de beleving van de bezoekers ten goede, maar heeft tevens een positief effect op de vindbaarheid.

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×