Van Marle

Drukkerij Van Marle creëert grafische communicatie uitingen waarmee bedrijven zich onderscheiden. Het team van Van Marle helpt bedrijven om op te vallen met hun drukwerk. Van Marle denkt graag mee over hoe drukwerk vormgegeven moet worden, zodat hiermee het juiste effect bereikt wordt bij de doelgroep.

De identiteit van Van Marle bracht zelf nog niet de juiste boodschap over bij de doelgroep. Daarom werd er een nieuwe, passende identiteit ontwikkeld. Een aansluitende website mocht daarna niet ontbreken. Voor de nieuwe website hebben wij Van Marle compleet ontzorgd: van schets tot scherm.

Ga naar de website

Drukwerk
offset digitaal

Van schets tot scherm

In samenwerking met bjvh hebben wij een website ontworpen die aansluit bij de nieuwe identiteit van Van Marle. We hebben het design en de technische uitvoering gerealiseerd. Daarnaast hebben we, in nauwe samenwerking met Van Marle, de foto’s van de projecten gemaakt en de teksten voor de website geschreven.

Consistent doorgevoerd design

Uniek aan de website is dat het beeldmerk van Van Marle vanuit het design consistent is doorgevoerd. De website is volledig responsive en is voorzien van leuke features, zoals touch bediening voor telefoons en tablets. Bezoekers swipen eenvoudig door de projecten heen.

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×