Van den Berg Beton

Van den Berg Beton heeft jarenlange ervaring met de productie van waterdichte betonnen prefab kelders. Denk aan soorten kelders zoals een werkplek aan huis, opslag van administratie of vloeibare stoffen, een sanitaire unit, hobbyruimte of parkeerkelder. Dagelijks worden er standaard en maatwerk kelders geproduceerd voor zowel de particuliere als de zakelijke markt.

Naast betonkelders maakt Van den Berg Beton ook maatwerk betonelementen in verschillende kleuren, maten, vormen en structuren. De kwaliteit en uitstraling van de producten Van den Berg Beton is altijd van het hoogste niveau. Wij werden ingeschakeld om deze kwaliteit door te voeren in het ontwerp van de website.

Ga naar de website

Uw partner in kelders en elementen

Nieuwe website

De oude site van Van den Berg Beton sloot niet helemaal goed meer aan en vertelde niet goed wat Van den Berg Beton doet en waar het bedrijf voor staat. Ook was de site verouderd en niet mobielvriendelijk. De nieuwe website is erg visueel ingericht met sfeervolle beelden. De website is nu duidelijk, gemakkelijk in gebruik en geoptimaliseerd voor mobiel gebruik. Zo weet de bezoeker waar hij moet zoeken en wordt hij duidelijk geïnformeerd.

Beter beeld van het bedrijf

Op de nieuwe site van Van den Berg Beton krijg je nu een veel beter beeld van het bedrijf en wat ze doen. Het verschil tussen kelders en betonelementen wordt goed weergegeven en de afbeeldingen van opgeleverde producten spreken voor zich. De USP’s worden uitgelicht en er zijn voldoende call-to-actions. De opgeleverde producten worden weergegeven in een casus. Hierin wordt uitgelegd om welk maatwerk product het gaat en heb je direct zicht op het eindresultaat. Gerealiseerde projecten waar Van den Berg Beton trots op is, worden hier uitgelicht. Dit alles zorgt voor een betere beleving en impressie van het bedrijf.

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×