Toelevering Online

Toelevering Online biedt maatwerk kozijnen van hoge kwaliteit. Al sinds het bedenken van het concept zijn wij nauw betrokken bij Toelevering Online. Van het opzetten van brainstormsessies voor het kiezen van de merknaam tot het opstellen van de complete marketingstrategie. Toelevering Online biedt inmiddels naast houten kozijnen ook kunststof kozijnen. Samen zorgen we ervoor dat de webshop volledig inspeelt op de behoeften vanuit de markt. 

Ga naar de website

'Simpel en snel kozijnen bestellen.'

Vertaalslag tussen online oriënteren
en online bestellen

Het bedenken van een krachtig concept is één ding, het laten slagen ervan is een tweede. Tussen online oriënteren op maatwerk kozijnen en het daadwerkelijke online bestellen ervan, zit namelijk een groot verschil. Dit kan alleen gerealiseerd worden door op de juiste manier en op het juiste moment in te spelen op de behoefte van de doelgroep.

Uit de resultaten van onderzoeken die wij hebben uitgevoerd, bleek de kernwoorden ‘simpel & snel’ een uitstekend uitgangspunt te zijn om de doelgroep te bedienen. Die kernwoorden fungeerden als basis om het concept verder te vormen en om uiteindelijk ook de configurator te bouwen. We zijn continu bezig met optimaliseren van deze configurator, om deze voor de bezoeker nóg eenvoudiger en sneller te maken.

De online configurator

De gebruiksvriendelijke online configurator zorgt ervoor dat klanten van Toelevering Online gemakkelijk hun maatwerk kozijnen kunnen samenstellen. In vier verschillende stappen naar je eigen maatwerk kozijn. Als de kozijnen zijn besteld, worden ze al vanaf 5 werkdagen geleverd door heel Nederland. De configurator is opgebouwd om simpel en snél kozijnen samen te stellen. 

De online configurator laat bouwbedrijven, zzp’ers en particulieren op een klantvriendelijke manier gemakkelijk hun op maat gemaakte kozijnen in een project samen stellen. Voor de directe prijs zijn enkel de gewenste maten, vakvulling en afwerking nodig om een indicatie te krijgen van het samengestelde project.

Hét platform voor maatwerk kozijnen

Door middel van verschillende online en offline communicatie-uitingen zorgen we ervoor dat Toelevering Online hét platform wordt waar heel Nederland haar kozijnen gaat bestellen. Met ons Moddit team werken we nauw samen met het team van Toelevering Online, zodat we samen de beste resultaten kunnen behalen. Van perscommunicatie en fotografie tot online campagnes: samen gaan we voor maximaal resultaat!

Doelgerichte online marketing

Om de beste resultaten te behalen, werken we met concrete doelstellingen. We zetten verschillende online en offline middelen en kanalen in om de markt op een crossmediale manier te bereiken. Met behulp van een uitgebreide seo focuslijst werken we hard aan het verbeteren van de organische vindbaarheid. Net als het assortiment van Toelevering Online, wordt ook deze focuslijst continu aangescherpt.

Nieuwe ontwikkelingen volgen elkaar in rap tempo op, daarom staat ons team continu op scherp om nieuwe dingen te testen. Daarnaast zijn we continu bezig met het optimaliseren van de middelen die al ingezet worden.

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×