2

Hallo! Kan ik je verder helpen?

Heb je een vraag, wens of idee? Wij gaan graag met je in gesprek!

Neem contact op
Bel direct Ontdek moddit
MENU
Mijn Moddit

Toelevering Online

Toelevering Online is een initiatief van Nijhuis Toelevering uit Rijssen om online simpel en snel kozijnen te kunnen bestellen. Vanaf het eerste concept is Moddit betrokken geweest. Zo hebben we brainstormsessies georganiseerd voor het kiezen van de merknaam en de complete marketingstrategie opgesteld.

Ook tijdens en na de lancering van het nieuwe concept zijn we nauw betrokken geweest. Van perscommunicatie tot e-mailmarketing, en van social media tot adverteren in Google. In deze fase werkten we nauw samen met Niek Erents Fotografie voor een instructiefilmpje en ander beeldmateriaal.

Ga naar de website

'Simpel en snel kozijnen bestellen.'

Gebruiksvriendelijke configurator

Naast het ontwikkelen van technische middelen als een website en een digitale nieuwsbrief hebben we ook de complete online configurator ontworpen en ontwikkeld. Met deze op maat gemaakte tool kunnen bouwvakkers zelf hun maatwerk kozijnen samenstellen, op de momenten dat het hen uitkomt. Gebruikersgemak staat hierin voorop.

Online marketing

Na de lancering hebben we samen met Toelevering Online gewerkt aan naamsbekendheid, vindbaarheid en conversieoptimalisatie. Met SEO, social media, e-mailmarketing en adverteren in Google hebben we diverse campagnes ingericht en uitgevoerd.

  • Vind ons
  • Marie Curiestraat 2
    7442 DP Nijverdal
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×