Stone Age

Wat ooit begon als tegelwinkel is inmiddels uitgegroeid tot een groot bedrijf met verschillende takken: Beton Ciré, Concrete Line en Stone Gietvloeren. Inmiddels is Stone Age niet meer weg te denken uit de betonindustrie! Niet alleen als leverancier maar ook als producent hebben ze vele vloeren, wanden en producten van beton gerealiseerd voor particuliere én zakelijke klanten. Stijlvol en hedendaags. Zo’n styling mochten wij maken voor Stone Age, passend bij hun prachtige producten. Van website tot magazine tot online marketingcampagnes: voor Stone Age werkten we aan het totaalconcept.

Ga naar de website

'Unieke producten met liefde gemaakt.'

Meer dan sfeer

Op de nieuwe website kunnen bezoekers kennis maken met de verschillende takken van Stone Age en volop inspiratie opdoen. De eigentijdse, moderne stijl met prachtige foto’s van reeds afgeronde projecten maken dat je als bezoeker geïnspireerd raakt en kennis kunt maken met de verschillende takken van Stone Age.

Inspiratie in een magazine

Prachtige producten en afgeronde projecten, samengebundeld in een uniek magazine. Een prachtig middel om (potentiële) klanten volop te inspireren en kennis te laten maken met alle mogelijkheden. De stijl van de website is doorgevoerd tot in de kleinste details van het magazine. Het resultaat? Een bijzonder en eigen interieurmagazine volop inspiratie!

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×