Waar schoonheid verder gaat

Skinlogics is een luxueus huidinstituut in het Overijsselse Daarlerveen en is gespecialiseerd in huidproblemen, huidverjonging en huidverbetering. Naast persoonlijk contact, zijn ook kwaliteit en deskundigheid belangrijke kernwaarden binnen Skinlogics.

Er wordt uitsluitend met de beste producten en apparaten gewerkt. Met deze hoogwaardige producten en de vakbekwaamheid van Skinlogics, wordt elke klant met liefde en plezier geholpen.

Ga naar de website

Kwaliteit, deskundigheid en persoonlijke relaties bij Skinlogics

Update website

De website van Skinlogics draaide op een verouderd systeem. Om de snelheid en het gebruikersgemak te vergroten, hebben we het geheel overgezet op een nieuw CMS, namelijk WordPress. Het design van de website is aangepast en dit zorgt voor een betere responsiviteit. Op elk apparaat wordt de website van Skinlogics nu perfect weergegeven.

Weer helemaal van nu

Door de update die is uitgevoerd, is de website nu nog sneller, veiliger en gemakkelijker in gebruik. DeĀ frisse kleuren uit de salon komen nu nog beter terug op de website. Ook is de site weer helemaal van nu. Dit komt niet alleen door het nieuwe design, maar ook door de techniek. Door deze update is de website helemaal geoptimaliseerd voor bezoekers, zodat ze hier duidelijk en snel hun informatie kunnen vinden.

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×