Rodelta

Rodelta Pumps International is een internationale pompfabrikant die op maat gemaakte pompoplossingen maakt. Van producten voor drink- en afvalwater, energie en chemicaliën tot oplossingen voor irrigatie en het voorkomen van overstromingen. Hoewel het hoofdkantoor van Rodelta in Nederland is gevestigd, worden de projecten uitgevoerd in heel Europa, het Midden-Oosten, Azië, Afrika en Amerika. 

Voor Rodelta Pumps International mocht Moddit een compleet nieuwe website ontwerpen. De nieuwe website van Rodelta is specifiek gericht op de internationale markt. De uitdaging was om een website neer te zetten waarin de kwaliteit van de diensten en expertise van Rodelta goed naar voren komt, zonder in te leveren op sfeer. Er wordt gebruik gemaakt van geavanceerde technieken om bezoekers een unieke ervaring te bieden.

Ga naar de website

Proven pump solutions

Rodelta case

Met maatwerk de juiste totaaloplossing voor ieder probleem vinden

Bij Rodelta is techniek de basis en moeten alle ontwikkelde producten voordeel voor de klant bieden. De zoektocht naar de juiste oplossing start vanaf nu bij de nieuwe website. Dankzij slimme selectiemogelijkheden worden de juiste pompen getoond aan bezoekers. We hebben gebruik gemaakt van geavanceerde 3D-technieken om bezoekers een unieke 360 graden ervaring te kunnen bieden.

Rodelta Case

Een meertalige website voor de internationale doelgroep

De doelstelling was om meer online aanvragen te creëren. En dat is zeker gelukt dankzij de geoptimaliseerde aanvraagformulieren. De website is volledig responsive. Tevens is de website meertalig gemaakt, want met een doelgroep over de hele wereld was het een must dat de nieuwe website geschikt is voor de internationale markt.

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×