Q-Flow

Q-Flow International is specialist in het ontwikkelen, regenereren, onderhouden en desinfecteren van waterbronnen. Het is het eerste en daarmee oudste bedrijf in Nederland in deze branche. Met een eigen engineering afdeling, R&D, constructiewerkplaats en montage- en serviceafdeling kunnen ze altijd een passende maatwerkoplossing bieden.

Het werkgebied van Q-Flow reikt veel verder dan Nederland. Vanuit de vestiging in Suriname wordt ook de Zuid-Amerikaanse markt soepel en snel bediend. Op de oude website kwam het internationale karakter van het bedrijf niet goed naar voren. Moddit heeft een nieuwe website ontwikkeld waar direct duidelijk wordt wat Q-Flow doet en waar het bedrijf voor staat.

Ga naar de website

Samen sterk in waterwerk

Overal water dankzij Q-Flow

Q-Flow werkt voor de grote watermaatschappijen van Nederland. Grote kans dus dat het water uit jouw leidingen mede mogelijk is gemaakt door Q-Flow!

Internationale uitstraling

Moddit heeft naast de website van Q-Flow ook de nieuwe websites van de overige leden van de Rook-Groep mogen ontwikkelen: Rook Pijpleidingbouw, HydroLink Solutions en Rook South-America. De sites sluiten naadloos op elkaar aan en geven een goed beeld van wat alle bedrijven doen. Op de nieuwe meertalige websites zijn alle oplossingen overzichtelijk in kaart gebracht en is het direct duidelijk wat de verschillen oplossingen inhouden.

Q-Flow | Moddit

Scoren met doelgerichte online marketing

Moddit mocht niet alleen de nieuwe website bouwen, maar helpt ook bij het verkrijgen van meer (online) aanvragen. Via zoekmachine optimalisatie (SEO) gaat Moddit er de komende maanden voor zorgen dat bedrijven hun weg vinden naar de website van Q-Flow.

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×