Polycomp

Polycomp is gespecialiseerd in het produceren van hoogwaardige rubber compounds. De producten worden veel gebruikt in de olie- en gasindustrie, maar ook in de medische en de automotive wereld. Polycomp is een internationale speler en levert producten door de hele wereld.

Polycomp wilde internationaal beter gevonden worden. Moddit heeft voor Polycomp een uitgebreide SEO en SEA strategie ontwikkeld. De resultaten mogen er zijn!

Ga naar de website

Driving the innovation in high performance rubber compounds

Polycomp case online marketing
Polycomp case online marketing

Volledige SEO optimalisatie

De website van Polycomp is in 1,5 jaar tijd volledig geoptimaliseerd om de beste posities te scoren binnen Google. De website is zo goed geoptimaliseerd dat we nu zijn teruggeschakeld naar enkel nog het bijhouden van deze goede SEO-score.

De website is volledig geoptimaliseerd voor zoekmachineoptimalisatie. Hierdoor is het aantal organische bezoekers op de website gestegen met 216%!

 • Engeland
  21/51 woorden in top 3
  32/51 woorden in top 10
 • Nederland
  23/50 woorden in top 3
  36/50 woorden in top 10
 • Duitsland
  21/54 woorden in top 3
  28/54 woorden in top 10

Het maandelijkse budget met 75% verlaagd!

We zijn begonnen met het inrichten van goede campagnes die breed ingezet werden. Dankzij slimme optimalisatie hebben we de campagnes zeer specifiek gemaakt. De campagnes zorgen voor veel relevante bezoekers. Dankzij de specialisatie van de campagnes hebben we het maandelijkse budget inmiddels ook met 75% weten te verlagen, terwijl het aantal aanvragen gelijk blijft!

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×