Nijhuis Toelevering

Nijhuis Toelevering is een timmerfabriek uit Rijssen met jarenlange ervaring. Ze hechten veel waarde aan ‘de mens’, omdat ze geloven dat ze hiermee het verschil kunnen maken in hun branche. Dit kwam nog niet genoeg naar voren op hun huidige website.

Moddit mocht daarom een nieuwe website ontwerpen en ontwikkelen. Met een frisse uitstraling en ruimte voor mensen en producten staat de nieuwe website dichter bij Nijhuis Toelevering als organisatie. Online zijn ze een stuk transparanter in wie ze zijn en wat ze doen.

Ga naar de website

'De sterkste verbinding'

Het verschil zit in de mensen

We investeren in onze mensen en hoe zij samenwerken, omdat we geloven dat we daarmee het verschil kunnen maken binnen onze branche. Onze vorige website was wat onpersoonlijk en qua design vrij statisch, waardoor het menselijke van Nijhuis Toelevering te weinig aandacht kreeg. In 2017 zijn we daarom begonnen met het uitrollen van een online uitstraling, die beter aansloot bij onze organisatie”, Joris Roelink, Nijhuis Toelevering.

Kennis en verhalen

Op de nieuwe website staan de mensen van Nijhuis Toelevering centraal in woord en beeld. Er is meer ruimte om persoonlijke verhalen te delen, kennis te delen en een kijkje achter de schermen te bieden.

Digitale omgeving voor projectklanten

Naast een nieuwe website mochten wij in samenwerking met Nijhuis Toelevering een online omgeving gecreëerd voor de projectklanten: projecten.toeleveringonline.nl. Hier kunnen projectklanten online bestellen, waardoor de doorlooptijd en controletijd van de projecten minimaal is. Met persoonlijke inloggegevens komen de projectklanten terecht in een eigen unieke portal.

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×