Laurens Badkamers

De doelgroep van het voormalige Tempert Tegels en Badkamers is in de loop der jaren flink veranderd. Om de nieuwe doelgroep goed van dienst te kunnen zijn, kreeg de showroom onlangs een flinke upgrade. De nieuwe showroom bedient een hoger segment in de markt, maar de rest van de uitingen van het bedrijf bleef achter en sloot niet meer aan op de showroom en de doelgroep.

Wij werden ingeschakeld om de complete restyling te verzorgen. Door ons te verdiepen in de doelgroep, hebben we samen een nieuw concept ontwikkeld. Het resultaat? Laurens Badkamers: Baden in luxe. Aansluitend hebben we de bijpassende huisstijl ontworpen, een nieuwe website ontwikkeld en alle overige communicatie-uitingen vormgegeven.

Ga naar de website

Baden in luxe

Baden in luxe

Met behulp van doelgroeponderzoek hebben we persona’s ontwikkeld die de nieuwe doelgroep representeren. Vanuit die persona’s hebben we het nieuwe concept vormgegeven: Baden in luxe. Dit concept heeft niet alleen betrekking op de ontwerpen van de badkamers, maar ook op de manier waarop Laurens met klanten omgaat. Het concept is persoonlijk, inspirerend en geeft iedereen een gevoel van luxe.

Laurens Badkamers | Moddit

Het totaalplaatje

Voor Laurens hebben we het totaalconcept uitgevoerd. We zijn vanaf het eerste concept betrokken geweest. Van het kiezen van de merknaam tot huisstijlcreatie en het ontwikkelen van alle bijbehorende online en offline communicatie-uitingen. Door goede onderlinge communicatie ontzorgen wij hem in zijn gehele (online) marketingmix.

Laurens Badkamers | Moddit
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×