2

Hallo! Kan ik je verder helpen?

Heb je een vraag, wens of idee? Wij gaan graag met je in gesprek!

Neem contact op
Bel direct Ontdek moddit
MENU
Mijn Moddit

Kaja

Kaja Interieurs is als partner van Hanos Internationale Horeca Groothandel al sinds de jaren 70 een begrip in de horecabranche. Kaja is gespecialiseerd in het inrichten van volledige horeca inrichtingen. Ze hebben alle ingrediënten in huis om complete hospitality concepten tot leven te laten komen.

Moddit werkt al jarenlang samen met Kaja om ervoor te zorgen dat mensen hun digitale weg vinden naar de website. Via zoekmachine optimalisatie (SEO) zorgt Moddit ervoor dat Kaja online scoort. En met succes!

Ga naar de website

De digitale weg naar inspirerende horeca interieurs

Kaja Horeca Interieurs Case
Kaja Interieurs Case

Slimme optimalisatie - grote resultaten

Voor Kaja zijn we gestart met een relatief kleine zoekwoordenlijst. Door op de juiste manier te optimaliseren, hebben we de focuslijst steeds verder uitgebreid. Inmiddels bestaat deze lijst uit ruim 115 relevante trefwoorden die stuk voor stuk voor hoge zoekvolumes zorgen.

Kaja Interieurs Mockup

Sfeervolle horeca interieurs

Kaja had nog geen goede vindbaarheid voordat Moddit begon met SEO. De resultaten mogen er zijn, want inmiddels hebben 65 van de 115 zoekwoorden een top 3-positie in Google en in totaal staan er 105 woorden in de top 10 van de resultaten in Google! Die hoge posities zorgen ervoor dat een groot gedeelte van de aanvragen via de website verloopt.

  • Top 3-positie voor 65/115 zoekwoorden
  • 105/115 woorden in top 10 van Google!
Kaja Interieurs
  • Vind ons
  • Marie Curiestraat 2
    7442 DP Nijverdal
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×