Hardickx

Hardickx initieert, ontwikkelt en realiseert een breed scala aan vastgoedproducten in opdracht van derden of op eigen risico. Door de bundeling van vastgoedontwikkeling en bouwmanagement beheersen zij het totale

bouwproces van grondverwerving tot en met de oplevering van het bouwwerk. Als betrokken familiebedrijf met een nuchtere, Twentse ondernemersmentaliteit, begeleiden zij een bouwtraject van A tot Z.

Twentse
ondernemersmentaliteit

Samenwerking met bjvh

Na het vormgeven en uitwerken van diverse uitingen voor vastgoedprojecten, was Hardickx zelf aan de beurt voor een volledige restyle. Dit project is van begin tot eind een mooi voorbeeld van de ultieme samenwerking tussen Moddit en bjvh. Er werd eerst een nieuwe huisstijl ontwikkeld voor Hardickx en vervolgens een nieuwe website. Het logo bestaat uit een solide beeldmerk, dat de footprint van een gebouw symboliseert, maar tegelijkertijd ook de H van Hardickx. Het woordmerk HARDICKX is met een subtiel en strak lettertype vormgegeven.

Nieuwe website voor de perfecte beleving

De nieuwe website van Hardickx oogt simplistisch, maar is volledig maatwerk. Het biedt Hardickx volop ruimte om gerealiseerde bouwprojecten te laten zien aan (potentiƫle) opdrachtgevers. De schermvullende beelden en het minimalistische design zorgen voor een strakke, architectonische uitstraling. Deze stijl zorgt voor perfecte beleving van de bezoekers.

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×