2

Hallo! Kan ik je verder helpen?

Heb je een vraag, wens of idee? Wij gaan graag met je in gesprek!

Neem contact op
Bel direct Ontdek moddit
MENU
Mijn Moddit

De Bollen van Nollen

Bakkerij Nollen is een familiebedrijf en bestaat al bijna 100 jaar. De bakkerij begon in Hengevelde als dorpsbakker met kruidenierswaren. Inmiddels is Bakkerij Nollen uitgegroeid tot regionale bakkerij met meerdere winkels. Hoewel de bakkerij in de loop der jaren gegroeid is, worden de producten nog altijd op een ambachtelijke manier bereidt.

Toen bekend werd dat de Bollen van Nollen met een 9,1 op de 11e plek geëindigd waren in de landelijke AD oliebollentest, bedacht Bakkerij Nollen op het laatste moment dat ze 120.000 oliebollen wilden verkopen voor het goede doel. Wij hebben in 3 dagen tijd een volledige campagne ontwikkeld om de verkoop te stimuleren.

Ga naar de website

Bakken voor het goede doel

Diverse reclame uitingen

Wij hebben diverse reclame uitingen ontwikkeld om de verkoop van oliebollen nog meer te stimuleren. Van het ontwerpen van advertenties tot het schrijven en verspreiden van persberichten en van het inrichten van succesvolle Facebookcampagnes tot het ontwikkelen van een complete website waar de oliebollen online besteld konden worden.

Bezorgservice

De Bollen van Nollen konden online besteld worden via een website die speciaal hiervoor was ingericht. Mensen konden hun bestelling afhalen in één van de 10 winkels of thuis laten bezorgen in een straal van 8 km rondom de vestigingen. Om teleurstellingen te voorkomen, heeft ons technische team ervoor gezorgd dat mensen buiten die straal niet konden bestellen.

Het resultaat

Bakkerij Nollen heeft in totaal ruim 135.000 oliebollen verkocht! Een deel van de opbrengst van de Bollen van Nollen werd dit jaar gedoneerd aan het goede doel. Bakkerij Nollen heeft uiteindelijk €11.000 gedoneerd aan De Nije Stichting!

  • Vind ons
  • Marie Curiestraat 2
    7442 DP Nijverdal
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×