2

Hallo! Kan ik je verder helpen?

Heb je een vraag, wens of idee? Wij gaan graag met je in gesprek!

Neem contact op
Bel direct Ontdek moddit
MENU
Mijn Moddit

Buro Loo

Buro Loo staat voor Leefomgeving Ontwikkelen en Onderhouden. Zij werken aan een gezonde, klimaatbestendige en duurzame leefomgeving, waar mens, milieu en financiën (people, planet en profit) optimaal samengaan. Buro Loo richt zich op de gehele cyclus van de gebiedsontwikkeling: van eerste ambitie tot ontwerp en van realisatie tot onderhoud en hergebruik.

Met een breed scala aan verschillende diensten en oplossingen, was het noodzaak om ook online een duidelijke structuur aan te brengen. De opgeleverde projecten kunnen eenvoudig gefilterd worden op dienst, markt en periode. Aan elke referentie is tevens een consultant gekoppeld, om de individuele expertises in beeld te brengen.

Ga naar de website

'Samenwerken aan een toekomstbestendige leefomgeving.'

Toekomstbestendig

Voor Buro Loo hebben we de complete styling bedacht. Een logo welke naadloos aansluit bij het jonge karakter van het bedrijf. Buro Loo opereert in een traditionele markt, waarin zij verfrissing brengen. Deze styling hebben we vervolgens uitgerold tot onder andere een nieuwe website, die klaar is voor de toekomst. We hebben samen met Buro Loo een online platform gecreëerd waar de diensten, vraagstukken én oplossingen van Buro Loo helder samenkomen.

Leefomgeving ontwikkelen & Onderhouden

  • Vind ons
  • Marie Curiestraat 2
    7442 DP Nijverdal
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×