Alles voor elkaar met Bilanx

Bilanx is een accountantskantoor en adviesbureau gevestigd in Almelo met al meer dan 75 jaar ervaring. Met ervaren adviseurs en accountants biedt Bilanx in begrijpelijke taal betrouwbare adviezen.

Samen met Bilanx hebben wij een nieuw totaalconcept ontwikkeld en vertaald naar een nieuwe styling, een up-to-date website en overtuigende uitingen.

Ga naar de website

Bilanx zorgt voor de juiste bagage voor financiƫle professionals

Bilanx, alles voor elkaar!

Bij Bilanx zijn we gestart met een brainstorm sessie over kernwaarden, doelen, cultuur en toekomst. Vanuit daar zijn we samen tot een nieuw concept gekomen: Bilanx, alles voor elkaar! Een concept dat zowel intern als extern bij Bilanx past, maar toch vernieuwing en betrouwbaarheid uitstraalt. De medewerkers van Bilanx staan voor elkaar en voor hun klanten klaar. Zo zorgen ze samen voor het optimale eindresultaat!

Vindbaarheid

Het nieuwe concept staat, de website is online en alle interne uitingen zijn doorgevoerd. Kortom, de hoogste tijd om ook aan de vindbaarheid en zichtbaarheid van Bilanx te werken. We zetten verschillende marketingmiddelen in om Bilanx nog verder door te laten groeien.

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×