Bakkerij Nollen

Bakkerij Nollen is al jaren een van de bekendste bakkerijen in Twente en de Achterhoek. Al bijna 100 jaar maken ze heerlijke, verse ambachtelijke producten. Elke dag liggen de 10 winkels van de bakkerijen vol met warme vers gebakken broden en banket. De passie en kennis van het bakkersvak worden al vier generaties overgedragen van vader op zoon.

Bakkerij Nollen hecht veel waarde aan de ambachtelijke bereidingswijze van de producten en vond dat dit nog niet duidelijk naar voren kwam in de verschillende communicatie-uitingen. Wij werden ingeschakeld om een nieuwe invulling voor het bestaande concept te bedenken.

Ga naar de website

"Al bijna 100 jaar passie voor het bereiden van ambachtelijke producten"

Het ontstaan van een hernieuwd concept

Met de input en wensen van Bakkerij Nollen, hebben we gebrainstormd over opties en mogelijkheden die bij Bakkerij Nollen passen. Vanuit daar is de nieuwe invulling van het bestaande concept bedacht. De styling is aangepast. Deze zoomt in op de ambachtelijke producten van Bakkerij Nollen en is gericht op het creëren van sfeer en beleving. De styling komt terug in de alle uitingen van Bakkerij Nollen, wat zorgt voor eenheid.

Een website vol beleving

Bij het ontwikkelen van de nieuwe website hebben we niet alleen een nieuw design vol beleving neergezet, maar hebben we ook innovatieve onderdelen geïntroduceerd. We hebben de webshop geoptimaliseerd, zodat deze nu volledig gericht is op online verkoop. Wat daarnaast nieuw is, is het broodabonnement. Dit flexibele broodabonnement kan op ieder moment gewijzigd, gepauzeerd of stopgezet worden.

Verschillende communicatie uitingen

Vanuit het concept en de bijbehorende styling, hebben we diverse communicatie uitingen ontworpen. Van folders en brochures tot beeldadvertenties en weekaanbiedingen. Ons online marketing team heeft de strategie voor de social media kanalen ontwikkeld, houdt de website up-to-date met relevante content en zorgt voor optimale vindbaarheid met behulp van SEO en SEA. Ook nu de website online staat, wordt er nog maandelijks geoptimaliseerd op verschillende vlakken. Zo blijft Bakkerij Nollen zich ontwikkelen en altijd up-to-date.

Bakkerij Nollen app

Moddit heeft een app ontwikkeld voor Bakkerij Nollen waar je online je bestelling kunt plaatsen. In de app vind je een overzicht van je bestellingen en actuele weektoppers. In een handig overzicht is te zien waar het dichtstbijzijnde Nollen filiaal is. Stel je broodabonnement samen, houd een bestelling in de gaten of zet het broodabonnement op ieder moment op pauze.

De look & feel van de website is doorvertaald in de gebruiksvriendelijke app. Deze gemakkelijke app laat het actuele aanbod van Nollen zien, bestel dus online gemakkelijk jouw brood.

De app is te downloaden voor zowel iOS en Android door te zoeken op ‘Bakkerij Nollen’.

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×