Open/close menu Menu

We staan in de FONK150!

Els de Witte
Geschreven door: Els de Witte
Laatst bijgewerkt: 8 november 2023 Leestijd: 2 min

Na een vermelding in Emerce 100, de FD Gazelle Award en een DSA nominatie houdt de prijzenregen voor ons nog even aan. Met een gemiddelde klanttevredenheidsscore van 8,87 hebben we nu ook een positie veroverd in de lijst FONK150 Best Agencies 2023. Een fantastische erkenning voor ons teamwork!

Vermelding in FONK150

Wat een eer!

Uit onafhankelijk onderzoek, in opdracht van FONK magazine, blijkt dat wij tot de 150 bureaus met de meest tevreden klanten behoren. Hiervoor zijn we beoordeeld op verschillende disciplines, competenties en skills, waaronder creativiteit, effectiviteit en de tevredenheid van opdrachtgevers. We zijn echt vereerd dat onze klanten ons zo waarderen.

Bedankt klanten šŸ«¶

Hoe tof is het dat we in de prestigieuze ranglijst van dit vakblad vermeld worden. We bedanken onze klanten voor het vertrouwen en deze prachtige waardering. Zij durven onze specialisten uit te dagen, om samen maximaal te scoren. En dat is ook wat we elke dag blijven doen!

 

Jaaruitgave Red Alert

In november verscheen de FONK150, met een presentatie van alle bureauā€™s die een 8 of hoger scoorden. In december volgt de jaaruitgave Red Alert waarin alle resultaten en uitslagen van het onderzoek staan.


Sjoerd van der Hulst
Sjoerd van der Hulst Mede-eigenaar
Simon Hogenkamp
Simon Hogenkamp Mede-eigenaar
Moddit Instagram Swipe up verdwenen Laurens website live
Vraag vrijblijvend een expert review aan!
Heb jij het idee dat het online scoringsvermogen van jouw bedrijf beter kan? Vraag een audit aan!
Vraag een expert review aan