Open/close menu Menu

Sjoerd nieuwe mede-eigenaar van Moddit

Simon Hogenkamp
Geschreven door: Simon Hogenkamp
Laatst bijgewerkt: 20 juli 2021 Leestijd: 3 min

Per 1 oktober 2020 staat Sjoerd van der Hulst naast Simon Hogenkamp als mede-eigenaar van Moddit Digital Agency. Sjoerd is sinds 2009 betrokken bij Moddit, waarvan de laatste jaren als Manager Online Marketing. Hij neemt het gedeelde eigenaarschap van Christian Hogenkamp over, die een overstap maakt naar Toelevering Online in Rijssen.

Sjoerd mede-eigenaar Sjoerd mede-eigenaar

Samen online scoren

Moddit staat voor samen online scoren. We zijn een agency met een open cultuur en een no-nonsense aanpak. Waar ambitieuze doelstellingen én het behalen daarvan voorop staan, en samenwerken key is. Want we werken bij Moddit niet voor klanten, maar mét onze klanten.

Dat die werkwijze zijn vruchten afwerpt hebben we de afgelopen jaren mogen ervaren. Een van de voorbeelden is de flinke stijging van de omzet van het nieuwe kozijnenplatform van Toelevering Online. Door een combinatie van een sterke data drive marketingstrategie en een nauwe samenwerking met de klant is de omzet van het bedrijf in 3 jaar flink gegroeid. En dat is iets om heel trots op te zijn.

Vertrek Christian

Het is daarnaast een van de redenen dat voormalig mede-eigenaar en technisch leider van Moddit, Christian Hogenkamp, de overstap maakt naar Toelevering Online. Christian: “Ik laat Moddit met trots achter om een belangrijke rol in het technische team van Toelevering Online te vervullen. Hier ga ik vooral aan de slag met het bedenken van oplossingen voor complexe technische uitdagingen, en dat is wat ik graag doe.”

Veranderingen Moddit

Toekomst Moddit

Om de komende jaren onze ambities en die van onze klanten waar te maken, gaan we ons in de toekomst nog meer focussen op het ‘samen’. We passen onze structuur aan en verbeteren onze werkwijze. Zodat onze specialisten nog beter met elkaar gaan samenwerken én natuurlijk datgene kunnen doen waar ze goed in zijn. Want samen komen we tot de mooiste resultaten!

Moddit Instagram Swipe up verdwenen Laurens website live
Vraag vrijblijvend een expert review aan!
Heb jij het idee dat het online scoringsvermogen van jouw bedrijf beter kan? Vraag een audit aan!
Vraag een expert review aan