Blogs

Moddit weer aan de start van de StrongmanRun

29 aug 2019 5 min. leestijd Judith van Soest

Voor het tweede jaar op rij is Moddit sponsor van een van de grootste obstacleruns van Nederland: de Fisherman’s Friend StrongmanRun. Duizenden fanatiekelingen komen zondag 1 september naar Hellendoorn om daar hardlopend 7, 12 of 21 kilometer af te leggen en tussendoor zo’n 50 obstakels te trotseren. En ook dit jaar kunnen we zelf natuurlijk niet achterblijven.

Moddit Strong(wo)men

Waar er vorig jaar na 21 kilometer en zo’n drie uur hardlopen, klimmen en klauteren door de modder zes Strong(wo)men van Moddit finishten, zijn er dit jaar nog meer collega’s aangestoken door het Strongman-virus. Acht collega’s zijn niet vies van tijgeren in de blubber en van grote hoogte in de Regge springen. En dat is maar goed ook, want er staat weer een uitdagend parcours op ze te wachten!

Ultieme voorbereiding

Bij Moddit zijn we niet van ‘meedoen is belangrijker dan winnen’, we gaan altijd voor maximaal resultaat. Om een zo goed mogelijke teamprestatie neer te zetten zijn de collega’s al weken serieus bezig met de voorbereidingen. Na vele gezamenlijke hardlooptrainingen, de Xtreme Workout bij de Wilgenweard en een compleet nieuwe outfit kunnen we wel zeggen: Moddit is er klaar voor!

De ultieme voorbereiding tijdens de Xtreme Workout

Paradepaardje

Niet alleen onze deelnemende collega’s hebben een nieuwe outfit, ook een van de obstakels is helemaal in Moddit-stijl. Het twaalfde obstakel, de Wringer, mogen we wel hét Moddit-obstakel noemen. Met de vele spandoeken, beachflags en Moddit-luchtboog is dat dit jaar ons paradepaardje.

Moddit Lift-Up!

Hoewel de StrongmanRun pas zondag 1 september plaatsvindt, begint het modderige evenement op zaterdag 31 augustus al met zijn zusje: de StongsisterRun. Ook wij zijn al vanaf zaterdag aanwezig met een stand en gave uitdaging in stijl. We parkeren onze enige echte Moddit Up namelijk in de start en finish area en iedereen mag, alleen of in een duo, proberen de Volkswagen op te tillen alsof het niets is. De drie personen of tweetallen die dit het langst volhouden winnen ook nog eens vette prijzen:

  • 1x Saucony hardloop/trialschoenen t.w.v. € 350,-
  • 1x VIP-pakket t.w.v. € 250,-
  • 1x sportvoeding-pakket t.w.v. € 100,-

Kom dus gezellig langs en ga de uitdaging aan!

Lift onze Moddit-Up en maak kans op vette prijzen!

Wij zijn er klaar voor!

Onze spieren zijn warm, de motor van de Up draait en de spandoeken zijn onderweg. Kortom: wij zijn helemaal klaar voor het aankomende weekend! Kom gezellig langs bij onze stand, zet je beste beentje voor tijdens een van de runs of moedig de fanatiekelingen aan langs de zijlijn. Genodigde deelnemers en supporters kunnen tijdens en na afloop van de run terecht in de VIP-tent van Moddit. Tot dan!

We zijn er klaar voor!

Meer weten? Neem contact op met de auteur:

Judith van Soest - Content specialist

0548 612 805 - judithvansoest@moddit.nl

Lees ook deze blogs

Gerelateerde blogs

Samen het verschil maken?

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×