Moddit spreker op Webwinkel Vakdagen!

10 jan 2020 6 min. leestijd Judith Sasbrink

Webwinkel Vakdagen is hét e-commerce evenement van de Benelux. Moddit is aanwezig op de beurs, maar ook als spreker met twee succesverhalen! Simon vertelt je het geheim achter de strategie van Toelevering Online. Het resultaat? Van 0 naar 10 miljoen euro online omzet, in maar liefst 3 jaar. Ook vertellen we hoe we te werk zijn gegaan met de vernieuwde strategie van Bakkerij Nollen. Van 12 offline winkels naar grootste online bakker van het Oosten. Benieuwd hoe we dat realiseren? Vraag hier jouw gratis kaarten aan voor de Webwinkel Vakdagen en join us!

Wij zijn op 29 en 30 januari te vinden op beursstand 21 van de Webwinkel Vakdagen. Met een heerlijk kopje koffie en de ambachtelijke koeken van Bakkerij Nollen kun je het succesverhaal zelf proeven! Ben je nu al nieuwsgierig naar onze cases? Lees snel verder…

Het ambachtelijke verhaal van Bakkerij Nollen

Bakkerij Nollen is al jaren een van de bekendste bakkerijen in Twente en de Achterhoek. Al bijna 100 jaar maken ze heerlijke, verse ambachtelijke producten. De passie en kennis van het bakkersvak en ambachtelijke bereidingswijze van de producten wordt al vier generaties overgedragen. Vanuit daar is een volledig nieuwe invulling van het bestaande concept bedacht, gericht op het creëren van sfeer en beleving en in combinatie met innovatieve onderdelen zoals een webshop, een broodabonnement en een handige app! Hierin wordt online je bestelling geplaatst. Online stel je onder andere je broodabonnement samen en houd je je bestelling in de gaten.. Binnen twee jaar is Bakkerij Nollen veranderd van offline bakker naar online webwinkel! 

Het succes van Toelevering Online 

Al sinds het bedenken van het concept zijn wij nauw betrokken bij Toelevering Online. Van het kiezen van de merknaam tot het opstellen van de complete marketingstrategie. Met een gegrond onderzoek en een tot in de puntjes uitgewerkte strategie zijn we aan de slag gegaan. De doelgroepen, middelen en de momenten waarop we gebruikers wilden bereiken waren glashelder. Hierdoor werd de vertaalslag gemaakt van online oriënteren naar het online bestellen van kozijnen. Met een volledig op maat gemaakte configurator kwamen de eerste bestellingen binnen. Deze gebruiksvriendelijke online configurator zorgt ervoor dat klanten van Toelevering Online gemakkelijk hun maatwerk kozijnen kunnen samenstellen. En dat in slechts vier simpele stappen! Toelevering Online bood als eerste website de mogelijkheid om je online op maat gemaakte kozijn te bestellen, waarbij je  jouw bestelling binnen 5 werkdagen op locatie ontvangt! Door middel van een ijzersterke strategie zorgden we ervoor dat Toelevering Online hét platform werd waar heel Nederland simpel en snel haar kozijnen bestelt!

 • Datum
  Woensdag 29 januari 2020
  Donderdag 30 januari 2020
 • Openingstijden
  Beurs van 10.00 tot 17.00
  Lezing: 30-1 om 11.15
 • Locatie
  Jaarbeurshallen Utrecht (Stand 21)

Laat je inspireren!

Ben je benieuwd geworden naar het volledige verhaal van Toelevering Online of Bakkerij Nollen? Kom dan langs op stand 21. Onze collega’s vertellen je meer over de mogelijkheden die Moddit jou en je bedrijf biedt. Tot ziens op 29 of 30 januari! 

Meer weten? Neem contact op met de auteur:

Judith Sasbrink - Online marketeer

0548612805 - judith@moddit.nl

Samen het verschil maken?

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×