Open/close menu Menu

Moddit genomineerd voor twee Dutch Search Awards!

Wout Hegeman
Geschreven door: Wout Hegeman
Laatst bijgewerkt: 6 december 2022 Leestijd: 1 min

We zijn trots! Moddit is met twee cases, voor onze klanten Toelevering Online en Afbouwbaas, genomineerd voor de Dutch Search Awards! Beide cases vallen in de categorie Beste SEO campagne B2B: een mooie bekroning van onze samenwerking, SEO-inspanningen en topresultaten.

Moddit | Dutch Search Awards

De Dutch Search Awards

De Dutch Search Awards worden elk jaar uitgereikt aan bijzondere prestaties op het gebied van search marketing. Om bij te blijven en verschil te maken in het digitale tijdperk is het namelijk essentieel om te innoveren en originele oplossingen te bedenken. Met de awards wil de organisatie de search marketing in Nederland naar een hoger niveau tillen. En daar dragen wij graag aan bij!

Toelevering Online: kennisbank

De eerste nominatie kregen we voor onze case bij Toelevering Online. Samen met dit kozijnenplatform zijn we continu op zoek naar nieuwe kansen om de ambitieuze groeidoelstellingen waar te maken. Door het ontwikkelen van een kennisbank op de website die we baseerden op insights uit onder andere zoekwoordenanalyses en klantenservice, zorgden we er onder andere voor dat Toelevering Online steeg tot 1500 zoekwoorden in de top 10 van Google. Een mooie prestatie!

Afbouwbaas

Ook onze SEO-campagne voor Afbouwbaas werd door de jury bekroond met een nominatie. De nieuwkomer op de markt heeft de ambitieuze doelstelling om totaalleverancier én een van de grootste spelers te worden op het gebied van materialen voor de afbouw en afwerking. Met een verdubbeling van het aantal keywords in de top 10 en de meeste organische zichtbaarheid op egaline, haalden we fantastische resultaten. Op het gebied van gebruikers steeg Afbouwbaas 166%, de omzet groeide met 37,8%, de gemiddelde orderwaarde ging 10% omhoog en er was een stijging van 67% in bestellingen onder terugkerende klanten.

Bekijk de case van Afbouwbaas

Ook online scoren?

Wil jij met je bedrijf ook omhoog schieten in de zoekresultaten? Onze specialisten helpen je graag!


Online groeien?

Neem contact op
Wout Hegeman
Wout Hegeman Digital marketing | SEO
Daan Timmer
Daan Timmer Digital marketing | SEO
Simon Hogenkamp
Simon Hogenkamp Mede-eigenaar
Sjoerd van der Hulst
Sjoerd van der Hulst Mede-eigenaar
Moddit Instagram Swipe up verdwenen Laurens website live
Vraag vrijblijvend een expert review aan!
Heb jij het idee dat het online scoringsvermogen van jouw bedrijf beter kan? Vraag een audit aan!
Vraag een expert review aan