Open/close menu Menu

Moddit Digital Agency uitgeroepen tot FD Gazelle 2022

Zoë Frijlink
Geschreven door: Zoë Frijlink
Laatst bijgewerkt: 18 november 2022 Leestijd: 1 min

We gaan lekker! Moddit  is door het Financieel Dagblad uitgeroepen tot een van de snelst groeiende bedrijven van Nederland in de regio Oost (Utrecht, Overijssel en Gelderland). Daarmee mogen we ons FD Gazelle 2022 noemen en maken we kans op een FD Gazellen Award. Deze awards worden uitgereikt op 22 november 2022. 

Moddit uitgeroepen tot FD Gazelle 2022

Altijd blijven groeien

Groei zit in ons DNA. Op gebied van omzet en winst streven we ernaar het maximale eruit te halen, zowel voor onszelf als voor onze klanten. En ook op het gebied van persoonlijke ontwikkeling bij onze medewerkers stimuleren we groei. We zijn dan ook ontzettend trots dat we ons het komende jaar FD Gazelle mogen noemen!

Over de FD Gazellen Awards

Ieder jaar reikt het Financieel Dagblad de FD Gazellen Awards uit aan de snelst groeiende bedrijven in Nederland. Het belangrijkste criterium om in aanmerking te komen voor de FD Gazellen Awards is een minimale omzetgroei van 20% over een periode van drie jaar (2019-2021). Sinds 2018 wordt ook de groei van het aantal werknemers en de winstgevendheid meegerekend bij de nominaties.


Sjoerd van der Hulst
Sjoerd van der Hulst Mede-eigenaar
Simon Hogenkamp
Simon Hogenkamp Mede-eigenaar
Moddit Instagram Swipe up verdwenen Laurens website live
Vraag vrijblijvend een expert review aan!
Heb jij het idee dat het online scoringsvermogen van jouw bedrijf beter kan? Vraag een audit aan!
Vraag een expert review aan