Open/close menu Menu

Met 4,5 sterren in de Emerce 100

Eline Brok
Geschreven door: Eline Brok
Laatst bijgewerkt: 10 mei 2023 Leestijd: 1 min

Yes, we vieren feest! Vol enthousiasme mogen wij mededelen dat Moddit Digital Agency dit jaar in de Emerce 100 staat. Daarmee behoren we tot de beste Nederlandse e-business bedrijven in de categorie ‘Digital Agency full service klein’. We zijn ontzettend trots om in deze toonaangevende lijst opgenomen te zijn.

Emerce 100 Moddit

Over de Emerce 100

De Emerce 100 is een jaarlijks imago-onderzoek dat wordt uitgevoerd door onderzoeksbureau Motivaction. In dit onderzoek worden de prestaties van e-business bedrijven beoordeeld op verschillende criteria. In deze achttiende editie werden maar liefst 559 bedrijven onderzocht, verdeeld over tientallen categorieën, waaronder de categorie waartoe Moddit behoort: de beste kleine full service digital agencies. De plek die wij innemen is er niet zomaar één. We werden bekroond met 4,5 sterren op de 7-puntsschaal. Een beoordeling waar wij de champagneglazen voor laten klinken.

Het is mooi om te zien dat alle passie en energie die we elke dag in ons werk stoppen op deze manier is beloond. Bovendien zien we de Emerce 100 niet alleen als prachtige beloning voor ons werk, we zetten ons hiermee nóg beter op de kaart. Met een glimlach van oor tot oor gaan we snel verder met datgene wat wij het liefste doen: online succes creëren samen met onze klanten.


Online succes creëren?

Neem contact op
Sjoerd van der Hulst
Sjoerd van der Hulst Mede-eigenaar
Simon Hogenkamp
Simon Hogenkamp Mede-eigenaar
Moddit Instagram Swipe up verdwenen Laurens website live
Vraag vrijblijvend een expert review aan!
Heb jij het idee dat het online scoringsvermogen van jouw bedrijf beter kan? Vraag een audit aan!
Vraag een expert review aan