IJzersterke partner StrongmanRun

31 aug 2018 2 min. leestijd Judith Sasbrink

De StrongmanRun is dé internationale obstakel run waar jaarlijks duizenden sporters en idioten aan meedoen. Dit weekend stond de volgende editie gepland in hartje Hellendoorn en wij mogen zeggen dat we trotse partner zijn van dit te gekke evenement! Natuurlijk deden we zelf ook mee!

Online sterker worden?

De StrongmanRun

De StrongmanRun is een met modder overgoten obstakel run en daar hoort natuurlijk een moddervette website bij en Moddit mocht hem ontwikkelen. De sfeer die we hebben neergezet, sluit perfect aan bij het evenement, stoer en sterk. Brutaal en groots met een rauw randje. Mooie sfeerbeelden, inspirerende blogs en vette actiefoto’s. We zijn daarom ook supertrots op het eindresultaat, bekijk het hier: www.strongmanrun.nl.

StrongmanRun en Moddit

De website van vorig jaar paste niet meer bij de uitstraling die de StrongmanRun over wilde brengen. De beleving van het hele evenement moest bij de deelnemers, maar ook bij het publiek vergroot worden. De organisatie ging daarom op zoek naar een lokale partij die deze beleving helemaal door kon voeren in de website. Lokale partijen zijn erg betrokken en kennen dit internationale evenement. Moddit durfde deze uitdaging aan te gaan, van het begin tot het eind! Wie denkt dat het daarna klaar is, heeft het mis. Een aantal Moddit-collega’s deden mee aan de StrongmanRun!

StrongmanRun team

Become a StrongMan

Nog voordat we de samenwerking met elkaar zijn aangegaan, wilden we meedoen aan de StrongmanRun. Bij Moddit zijn de mannen en vrouwen namelijk niet vies van een fanatieke workout. Toen bleek dat we de website gingen ontwikkelen, mochten de twijfelaars natuurlijk niet achterblijven en hebben we besloten dat we met 6 man sterk mee gaan doen aan de StrongmanRun 21K! We zijn dus vanaf het begin tot het einde, met en alles wat daar tussen zit betrokken bij de Strongmanrun. Dat is een hele leuke ervaring!

IJzersterke partner

42M spandoeken

Als hoofdsponsor van de StrongmanRun werd naast de website, ook de complete uitstraling van de VIP-tent ontwikkeld. De VIP-tent is daarom ook aangekleed met onze eigen Moddit reclameborden en stijlvolle beachflags. Op het parcours hangt ook nog eens 42 meter aan spandoeken van Moddit. Om zelf ook goed voor de dag te komen hebben we Moddit sportkleding, kortom, we zijn er helemaal klaar voor!

7e plek in de bedrijvencompetitie!

Een collega die je het laatste zetje geeft over die net te hoge muur. Een duwtje in de rug als je tot je middel in de modder staat. Elkaar over obstakels helpen en samen tot het uiterste gaan! Wij hebben een fantastische dag gehad, zowel de collega’s die mee hebben gedaan als de collega’s langs de kant. We zijn erg tevreden met de 7e plek in de bedrijvencompetitie. Tot volgend jaar!

Meer weten? Neem contact op met de auteur:

Judith Sasbrink - Online marketeer

0548612805 - judith@moddit.nl

Lees ook deze blogs

Gerelateerde blogs

Samen het verschil maken?

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×