Open/close menu Menu

Growww.Today en Moddit maken balans op van 1 jaar samenwerking

Simon Hogenkamp
Geschreven door: Simon Hogenkamp
Laatst bijgewerkt: 15 juli 2021 Leestijd: 4 min

Growww.Today en Moddit maken balans op van 1 jaar samenwerking

Een jaar geleden zetten Patrick van Benthem en Simon Hogenkamp hun handtekeningen onder een samenwerkingsovereenkomst tussen Growww.Today en Moddit Digital Agency. Sindsdien zijn ze beiden eigenaar van Growww.Today, Simon is tevens mede-eigenaar van Moddit. Na een jaar maken ze voorzichtig een eerste balans op: “Direct in de eerste maanden maakten we al een flinke groei door, iedereen heeft inmiddels de juiste affiniteit met de verschillende klanten en bedrijven weten ons te vinden, vanuit hier kunnen we doorgroeien”, vat Patrick tevreden samen.

Dat maart 2020 de start zou zijn van een tijd waarin online zichtbaarheid voor veel ondernemers belangrijker werd dan ooit, hadden ook Patrick en Simon destijds niet voorzien. “Corona heeft ons wel echt een kickstart gegeven.” Patrick: “Eerder hoorde ik nog best vaak: ‘Ik heb een website, gewoon omdat het moet’, maar inmiddels zien ondernemers er ook echt het belang of zelfs de noodzaak wel van in. Ze willen graag online aan de slag en hun online activiteiten optimaliseren.”

Van alleen een nieuwe website of webshop laten ontwikkelen tot de volledige marketingstrategie uit handen geven, aan de Marie Curiestraat 2 ben je aan het juiste adres. Growww.Today heeft namelijk een plek binnen het kantoor van Moddit. Simon legt kortweg de verschillen tussen beide bedrijven uit: “Moddit werkt vanuit de oplossing, we hebben een strategische succesformule waarmee we de online doelstellingen van onze klanten halen. Growww.Today zorgt voor een concreet product, waarbij de klant voor een vaste prijs een website, webshop of marketingpakket krijgt.”

asd

Patrick is degene die intensief samenwerkt met de klant van Growww.Today, hij vult aan: “Het liefst bel ik de hele dag met ondernemers, die de meest uiteenlopende ideeën hebben. Op basis van de input van de klanten en onze kennis sparren we samen over een efficiënte inrichting van de online activiteiten.”

De samenwerking van Moddit en Growww.Today betekent: krachten bundelen, maar een eigen specifieke doelgroep behouden, zodat je alle klanten kan bedienen en elkaar kunt versterken. Simon concludeert: “Terugblikkend hebben we eigenlijk al meer bereikt dan dat we voor het eerste jaar bedacht hadden. Er staat een stevige basis waarmee we mooie resultaten boeken.”

Meer weten?

Benieuwd naar wat Moddit of Growww.Today voor jouw bedrijf kan betekenen? Neem dan gerust contact met ons op!

Moddit Instagram Swipe up verdwenen Laurens website live
Vraag vrijblijvend een expert review aan!
Heb jij het idee dat het online scoringsvermogen van jouw bedrijf beter kan? Vraag een audit aan!
Vraag een expert review aan