Beton-Cire

Beton-cire.nl is gespecialiseerd in stucwerk (sierbeton) dat zeer sterk, waterdicht en gebruiksvriendelijk is. Door de vele kleuren van beton ciré, waaronder de ‘’beton look’’, is het toepasbaar voor elke ruimte of object. Hierbij valt te denken aan toepassingen in uw keuken (bv. keukenblad), badkamer, douche(vloer), wastafel etc. Ook kan het gebruikt worden voor de achterwand van uw toilet, de openhaard en uw schouw. Kortom, beton ciré is toe te passen in werkelijk elke ruimte!

Website:

http://www.beton-cire.nl

Locatie:

Beton-Cire is gevestigd in Rijssen.

Beton-Cire // nieuwe website

Beton-cire is een echt sfeerproduct en daarom hebben we een website ontwikkeld waar sfeer en impressie voorop staan. Door gebruik te maken van veel foto's en afbeeldingen en relatief weinig tekst krijgt de bezoeker een goed beeld van de mogelijkheden van Beton-cire en wordt men geïnspireerd om zelf een beton-cire product te (laten) ontwikkelen. Naast inspiratie biedt de website het laatste nieuws en kan je op de dealer pagina eenvoudig de dichtstbijzijnde dealers vinden.

One-page voorpagina

Een One-page website is een nieuwe ontwikkeling op het internet. In het buitenland zien wij het steeds vaker terug komen. De websites zijn vaak gericht op branding en minder op het bieden van informatie.
Om toch de gewenste informatie te bieden hebben we bij Beton-cire gekozen om naast de sfeervolle 'subpagina's' op de voorpagina een aantal extra pagina's toe te voegen. Op deze manier is er toch de mogelijkheid om de gewenste hoeveelheid informatie te bieden.

Responsive webdesign

De website van Beton-cire is responsive. Responsive webdesign is een efficiënte en doeltreffende aanpak om websites toegankelijk te maken voor verschillende schermgroottes. Als u een groot beeldscherm heeft ziet u bij bijvoorbeeld de inspiratie-pagina meer afbeeldingen naast elkaar staan dan bij een klein beeldscherm. Ook de grootte van de afbeeldingen verandert aan de hand van de grootte van uw beeldscherm.

Bekijk de website op www.beton-cire..nl

Wij werken o.a. voor:
Kinderopvang Ot Jan Dikkie
TelTec Rijssen
30 minuten bewegen
Piccolo
Lucas Divestore
Feest Quiz
Het Broekenhuis
Kraamzorg Prestatie Monitor
Wemacon
Rally-online
ColGraphix
Houtplezier
Molke
Budget Cars Deventer
Windesheim
Sounds and Music
Marquant Advocaten
Thuiskomen in Twente
Van Ommen
Nijmegen career event
Interselect
Happybad
Borger Fotografie
Perfect Marketing & Sales
Schoot
Motorcrosskleding
Knobben Caravans
ETR Traprenovatie
ZINiN
Cecil
Bengels en Ko
Stone Age Rijssen
Skihal
Beton-Cire
Vif Jeans
Kerssies Administratie
Euroticket
KC Consultancy
Polycomp
Power Oil

Wij gebruiken cookies!