Beton-Cire

Beton-cire.nl is gespecialiseerd in stucwerk (sierbeton) dat zeer sterk, waterdicht en gebruiksvriendelijk is. Door de vele kleuren van beton ciré, waaronder de ‘’beton look’’, is het toepasbaar voor elke ruimte of object. Hierbij valt te denken aan toepassingen in uw keuken (bv. keukenblad), badkamer, douche(vloer), wastafel etc. Ook kan het gebruikt worden voor de achterwand van uw toilet, de openhaard en uw schouw. Kortom, beton ciré is toe te passen in werkelijk elke ruimte!

Website:

http://www.beton-cire.nl

Locatie:

Beton-Cire is gevestigd in Rijssen.

Beton-Cire // nieuwe website

Beton-cire is een echt sfeerproduct en daarom hebben we een website ontwikkeld waar sfeer en impressie voorop staan. Door gebruik te maken van veel foto's en afbeeldingen en relatief weinig tekst krijgt de bezoeker een goed beeld van de mogelijkheden van Beton-cire en wordt men geïnspireerd om zelf een beton-cire product te (laten) ontwikkelen. Naast inspiratie biedt de website het laatste nieuws en kan je op de dealer pagina eenvoudig de dichtstbijzijnde dealers vinden.

One-page voorpagina

Een One-page website is een nieuwe ontwikkeling op het internet. In het buitenland zien wij het steeds vaker terug komen. De websites zijn vaak gericht op branding en minder op het bieden van informatie.
Om toch de gewenste informatie te bieden hebben we bij Beton-cire gekozen om naast de sfeervolle 'subpagina's' op de voorpagina een aantal extra pagina's toe te voegen. Op deze manier is er toch de mogelijkheid om de gewenste hoeveelheid informatie te bieden.

Responsive webdesign

De website van Beton-cire is responsive. Responsive webdesign is een efficiënte en doeltreffende aanpak om websites toegankelijk te maken voor verschillende schermgroottes. Als u een groot beeldscherm heeft ziet u bij bijvoorbeeld de inspiratie-pagina meer afbeeldingen naast elkaar staan dan bij een klein beeldscherm. Ook de grootte van de afbeeldingen verandert aan de hand van de grootte van uw beeldscherm.

Bekijk de website op www.beton-cire..nl

Wij werken o.a. voor:
Beweeg met Zorg
Houtplezier
Power Oil
Betonzo
KC Consultancy
Perfect Marketing & Sales
Van Gestel Horeca
Het Broekenhuis
ColGraphix
Van Haren Schoorsteenveegbedrijf
AutoParts 4U
Bengels en Ko
FarmaHulp
Interselect
Stone Age Rijssen
Wemacon
Bakvormenmagazijn
Knobben Caravans
Kraamzorg Prestatie Monitor
Webru Staal
Sounds and Music
Schoot
Happybad
ETR Traprenovatie
Vastbouw
De Klik
Marquant Advocaten
Euroticket
Ya Sport
Polycomp
Lucas Divestore
ZINiN
Badmeubelhuis
Chairs4Chairity® foundation
Kinderopvang Ot Jan Dikkie
Feest Quiz
Riga Indoor Golf
Sismatec
Thuiskomen in Twente
Addcomp

Wij gebruiken cookies!