Webwinkel of webwinkel laten maken?

Webwinkel of webwinkel laten maken?

Het webwinkelen wordt steeds populairder bij consumenten. Het vertrouwen neemt toe, mensen bestellen steeds sneller en makkelijker hun producten online. Wij zien dan ook dat de markt voor webshops nog steeds toeneemt. Logisch eigenlijk, aangezien webshops een substantieel onderdeel van de omzet van winkeliers kunnen vormen.

Een goede webshop

Een goede webshop is een zelfstandig onderdeel van uw onderneming en fungeert tegelijkertijd als extra vestiging. Daarnaast is een goede webshop een verkoopkanaal dat 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar is voor uw klant. Doordat u uw producten aanbiedt op het internet, bent u direct bereikbaar voor een veel grotere doelgroep die u met een paar muisklikken weet te bereiken.

Meer omzet met uw webshop

Uit ervaring weten wij dat een goede webshop voor een win-win situatie zal zorgen. Ofwel mensen bestellen een product in de webshop, of zij raken geïnteresseerd en komen langs bij uw fysieke winkel waar zij het product bestellen. Een goede webshop zorgt dus voor omzetgroei. Het feit dat een webshop altijd bereikbaar is voor een zeer groot publiek zal daarnaast niet in de laatste plaats bijdragen aan een substantiële omzetgroei van uw onderneming.

Wij helpen graag

Een klant moet zich thuis voelen op uw webshop, de sfeer moet dus ‘kloppen’. De uitstraling van de webshop moet klanten dus het gevoel geven dat ze veilig een product kunnen bestellen. Om dit te realiseren gaan wij met u een persoonlijk gesprek aan om een helder beeld van uw product en uw klant te krijgen. Dit vertalen wij naar een uniek ontwerp dat past bij u en uw klant.


Gratis kenningsmakingsgesprek? Bel 0548 612 805 ofvraag een offerte aanWij werken o.a. voor:
Webru Staal
Sounds and Music
Windesheim
Bengels en Ko
Power Oil
Kinderopvang Ot Jan Dikkie
Borger Fotografie
TelTec Rijssen
Nijmegen career event
Van Ommen
Vif Jeans
Sismatec
30 minuten bewegen
ZINiN
Het Broekenhuis
Houtplezier
Piccolo
Betonzo
Perfect Marketing & Sales
Van Haren Schoorsteenveegbedrijf
Budget Cars Deventer
Cecil
Kraamzorg Prestatie Monitor
De Klik
Vastbouw
Beweeg met Zorg
Kerssies Administratie
Marquant Advocaten
Ya Sport
Stone Age Rijssen
ReggeStroom
Van Gestel Horeca
Wemacon
ETR Traprenovatie
Polycomp
Beton-Cire
Feest Quiz
FarmaHulp
Bakvormenmagazijn
Lucas Divestore

Wij gebruiken cookies!