Webwinkel of webwinkel laten maken?

Webwinkel of webwinkel laten maken?

Het webwinkelen wordt steeds populairder bij consumenten. Het vertrouwen neemt toe, mensen bestellen steeds sneller en makkelijker hun producten online. Wij zien dan ook dat de markt voor webshops nog steeds toeneemt. Logisch eigenlijk, aangezien webshops een substantieel onderdeel van de omzet van winkeliers kunnen vormen.

Een goede webshop

Een goede webshop is een zelfstandig onderdeel van uw onderneming en fungeert tegelijkertijd als extra vestiging. Daarnaast is een goede webshop een verkoopkanaal dat 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar is voor uw klant. Doordat u uw producten aanbiedt op het internet, bent u direct bereikbaar voor een veel grotere doelgroep die u met een paar muisklikken weet te bereiken.

Meer omzet met uw webshop

Uit ervaring weten wij dat een goede webshop voor een win-win situatie zal zorgen. Ofwel mensen bestellen een product in de webshop, of zij raken geïnteresseerd en komen langs bij uw fysieke winkel waar zij het product bestellen. Een goede webshop zorgt dus voor omzetgroei. Het feit dat een webshop altijd bereikbaar is voor een zeer groot publiek zal daarnaast niet in de laatste plaats bijdragen aan een substantiële omzetgroei van uw onderneming.

Wij helpen graag

Een klant moet zich thuis voelen op uw webshop, de sfeer moet dus ‘kloppen’. De uitstraling van de webshop moet klanten dus het gevoel geven dat ze veilig een product kunnen bestellen. Om dit te realiseren gaan wij met u een persoonlijk gesprek aan om een helder beeld van uw product en uw klant te krijgen. Dit vertalen wij naar een uniek ontwerp dat past bij u en uw klant.


Gratis kenningsmakingsgesprek? Bel 0548 612 805 ofvraag een offerte aanWij werken o.a. voor:
Power Oil
Sismatec
AutoParts 4U
Het Broekenhuis
Stone Age Rijssen
Kraamzorg Prestatie Monitor
Piccolo
Feest Quiz
Borger Fotografie
Chairs4Chairity® foundation
ETR Traprenovatie
Schoot
Bengels en Ko
Badmeubelhuis
Addcomp
Lucas Divestore
30 minuten bewegen
Cecil
Ya Sport
Molke
Van Gestel Horeca
Rally-online
Vastbouw
Thuiskomen in Twente
Betonzo
Knobben Caravans
Nijmegen career event
Kinderopvang Ot Jan Dikkie
Wemacon
ColGraphix
Beton-Cire
Kerssies Administratie
Vif Jeans
ZINiN
Ajaan
Beweeg met Zorg
TelTec Rijssen
De Klik
Windesheim
Webru Staal

Wij gebruiken cookies!